Viktig seier mot tøff motstander

This content has been archived. It may no longer be relevant

Emil Weber Meek (2-1 MMA) tok sin andre seier i helgen da han møtte danske Frodi Hansen (7-6 MMA) i European MMA 4 den andre mars. Den norske pro-fighteren vant via TKO tidlig i første runde og er dermed tilbake i seiersform.

Hør hele intervjuet i MMA-Revyens podcast på iTunes eller som streaming under:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/03/MMA-Revyen-Emil-Weber-Meek-til-Nett.mp3]

VELDIG NATURLIG

Frodi Hansen var en svært tøff motstander og Weber Meek gikk inn i kampen som underdog.

– Han traff meg en veldig stiv jab tidlig, men da jeg begynte å se åpningene kom det veldig naturlig etter det. Jeg tvang ikke frem noen teknikker for å prøve å avslutte ham.

ANBEFALT Å IKKE TA KAMPEN

– Jeg skulle egentlig gå kamp i Royal Arena, men så gikk de konkurs. Jeg ville gjerne ha ny kamp så raskt som mulig for ikke å miste momentum. Det er tungt psykisk når man egentlig er klar for å gå kamp også mister man kampen man forbereder seg til.

Nordmannen fikk kort etter nyss om noen som trengte motstander i European MMA 4. Da handlet han raskt.

– Jeg sendte melding og spurte hvem det var som stod uten kamp. Da jeg fikk høre at det var Frodi Hansen havnet jeg litt i tenkeboksen, men med en gang det gikk opp for meg at jeg ikke hadde lyst å si nei så spurte jeg om å få den. De var i utgangspunktet veldig skeptiske.

European MMA gav Meek beskjed om at Hansen var for erfaren for ham og at han burde finne seg en kamp det var lettere for ham å vinne.

– Da fikk jeg bare mer lyst på kampen, ler Meek.

VELDIG GOD FØLELSE Å VINNE

Nordmannen feiret seieren svært omhyggelig etter TKO-stoppet mot Hansen.

– Jeg løp og skrek i hvert av de tre kameraene etter hverandre. Dersom du ikke er glad i å vinne har du ingenting i denne sporten å gjøre.

ØNSKER Å FORTSETTE MOMENTUMET

Bortsett fra noen blåmerker er MMA-Trondheim-sjefen Weber Meek uskadet etter kampen den andre mars. Veien er dermed åpen for å fortsette seiersrekken raskt.

– Jeg sikter meg inn på en ny kamp i midten av april. Jeg vil gjerne fortsette å bygge nå mens jeg føler jeg har momentum.

Hør MMA-Revyen på iTunes eller streaming under.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler