«Vekkskremt»

This content has been archived. It may no longer be relevant

Livet som student kan til tider være stressende. Man baserer seg på små marginer, intensive skippertak og ender som skal møtes. Som regel ordner disse tingene seg, men akkurat i det du tror du har levert i riktig mappe, betalt semesteravgiften innen fristen og kun trenger å koble av før den viktige eksamenen, hvem ringer da? Riktig, torsdagsgjengen i Studentmorgen.

– Det KAN ikke stemme

Denne ukens offer var BI-studenten Thea Vinnes. Hun studerer eiendomsmegling, og sikter mot de høythengende karakterene. Det var dermed ikke populært når hun ble ringt opp med beskjeden om at hennes eksamenkarakter hadde blitt forvekslet med en av hennes medstudenters karakter – C’en hun I utgangspunktet hadde klaget på skulle egentlig vært en F.

Har du forslag til hvem vi skal lure i «Vekkskremt»? Send inn navn, telefonnummer og bakgrunnsinformasjon til vekkskremt@srib.no.

Hør denne ukens offer for «Vekkskremt» under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Vekkskremt-22.mp3]

Hør første offer for «Vekkskremt» her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Vekkskremt-1.mp3]

Anbefalte artikler