Energisk Mosseband til Hulen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Gleder dere dere til å spille på Hulen?

– Ja, vi har faktisk aldri spilt på Hulen før, så vi gleder oss veldig. Vi har jo spilt i Bergen et par ganger før, så det er veldig kult å komme tilbake igjen, men det er ekstra gøy at vi skal spille på Hulen. Vi har hørt mye kult om det.

Death by Unga Bunga er et såkalt garageband fra Moss. Da vi spurte om de foretrakk små lokaler istedenfor de store scenene, var de klare på at det er gøy med store scener, men de lever opp til imaget og liker de mer intime scenene best.

Dere er jo på turne nå, men slik jeg forstår det, skal dere ikke bare spille i Norge?

– Nei, eller i første omgang skal vi turnere i Norge, men i november skal vi nedover i Europa, hvor Tyskland er et av stoppestedene. Der kommer vi nok bare til å spille på små klubber med publikum opp i fleisen. Kanskje vi til og med ender opp i en garasje, hvem vet? Vi gleder oss også veldig til å dra tilbake til de stedene vi har vært før og forhåpentligvis treffe noen av de vi møtte sist. Vi skal jo såklart også et par nye steder og det er jo halve moroa med å dra på turne.

Deres første album, “Kids Are Up To No Good”, fikk en klar femmer av Dagbladet og nå er de snart aktuelle med et nytt album.

Dere kommer med det nye albumet “You’re An Animal” 13. september. Er det sanger fra dette albumet vi får høre på Hulen i kveld?

– Vi skal spille masse låter fra den nye skiva. Det er jo den vi turnerer med nå. Men det står i kontrakten at vi minst må spille en time, så vi kommer nok til å spille noe gammelt også, hvis vi ikke bare begynner på nytt og tar sangene i reprise. Kanskje vi til og med slår til med en helt ny låt i dag. Jeg tør ikke å si hvilken låt det er i tilfelle det går dårlig på lydprøvene. Da skjønner alle at vi ikke fikk det til.

Vi gleder oss masse til å høre Death By Unga Bunga her i Bergen by i kveld. Dørene på Hulen åpner klokken ni.

Hør hele intervjuet her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Intervju-Death-by-Unga-Bunga.mp3]

Anbefalte artikler