«Vekkskremt»

This content has been archived. It may no longer be relevant

Livet som student kan til tider være stressende. Man baserer seg på små marginer, intensive skippertak og ender som skal møtes. Som regel ordner disse tingene seg, men akkurat idet du tror du har levert i riktig mappe, betalt semesteravgiften innen fristen og kun trenger å koble av før den viktige eksamenen, hvem ringer da? Riktig, torsdagsgjengen i Studentmorgen.

— Hvafforno?!

Første offer for denne brutale vekkingen var jusstudent Vilde Jalleni Tennfjord. Studenter ved det juridiske faktultet er ikke akkurat kjent for å ligge på latsiden, og med kun timer til sin neste eksamen var neppe en oppringning fra “fakultetsledelsen”, ved Studentmorgens Ole Markhus, øverst på ønskelisten til Tennfjord.

Har du forslag til hvem vi skal lure i «Vekkskremt»? Send inn navn, telefonnummer og bakgrunnsinformasjon til vekkskremt@srib.no.

Hør første offer for «Vekkskremt» under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Vekkskremt-1.mp3]

Anbefalte artikler