Monstereo på stereoen!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bandet Monstereo slipper debutplate, en dobbel vinyl (!) 22 Februar. Platen skal utgis på det nyoppstartede plateselskapet Klangkollektivet, som første plateslipp i år. Men det er langt fra den siste slippen. Vi kommer ganske sikkert også til å høre fra både Ekkolodd og Hypertext i nærmeste framtid, band som også slippes på Klangkollektivet i år.

Fire boyz

Monstereo består av Ola Utaaker Segadal -gitar og vokal, Øyvind Aase Fluge -gitar, Jørgen Stangeland Bach -bass og Jon Bolstad -trommer. Sammen skaper de real rock, eller som bandet selv kaller det: Spacerock. Musikken beveger seg innenfor et jam-preget landskap, hvor samspill og soloer kommer sterkt frem. Dette gjør musikken uforutsigbar og spennende. Debutplaten er spilt inn live i Lydriket studio og man kan høre at bandet samarbeider godt, virker trygge på hverandre og har roen på soloer; særlig de kule gitarsoloene og gitarriffene.

Monstereo er spillelistet med låten Silver Lines, og vi fikk slått av en prat med vokalist og gitarist Ola og bassist Jørgen.

3 kjappe spørsmål:

1. Låtene er over gjennomsnittet lange!

– Jo, låtene varer en god stund, men de er så lange de være for at vi skal få uttrykke det som er viktig. Vi liker å bruke lang tid på å utfolde oss. Få frem summen av oss fire, hvor samspill er utrolig viktig! Kjekt at låtene blir radiospilt selv om de varer en stund.

2. Deres beste konsertopplevelsen så langt?

– Det må ha vært i Kina da vi spilte på hovedscenen på Midi Music festival for kanskje 40.000 mennesker.

3. Releasekonserten er satt til 8.Mars på Hulen, er det noen spesiell grunn for valg av nettop denne spesielle datoen?

– Vi får dedikere mye av konserten vår til kvinner der ute, så håper vi de dukker opp. Menn er også hjertelig velkommen, sier Ola og Jørgen.

Hør intervju og premiere av låten Silver Lines her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2013/01/Intervju-Monstereo.mp3]

Anbefalte artikler