Ordet på sleden

This content has been archived. It may no longer be relevant

Aich Lydhammer og Benn Jonasen ledet den første OPG livesendingen på år, den 2.12.12. Her er kort om den, UkensRim og årest adventskalender:

Det ble på en måte et familiebesøk i desembers første OPG sending. Selveste Cfau kom stormende inn i studio mens vi var opptatt med å spille en låt. Vi ga han noen hodetelefoner og dermed endte han opp som gjest resten av sendingen, kjempe koselig! Til en forandring var det Aich Lydhammer som ledet programmet, sammen med Benn Jonasen.

Heldige som vi var fikk vi to fete bidrag til Ukens Rim!

Nummer en: Et live opptak fra en jam vi var på tidligere i høst. Bikkja rappet, sammen med noen sykt flinke musikere!

Nummer to: Vi klarte å overtale Cfau til å “spytte” en ekte live freestyle, skapt i øyeblikket, allerede før morgenkaffien!

Dette kan du høre på soundcloud.com/opgradio sammen med de andre bidragene vi har klart å samle inn fra databasen på studentradioen.

Adventskalender

Vi har gravd og gravd i et mudder av lokalmusikk, helt til til spaden ble stoppet av en kiste. Oppi kisten fant vi fire skittne låter, som dere ALDRI har hørt før! Hvem, hva og hvilke(?) avslører vi hver søndag fram til julaften!

Første adventsgaven var en låt fra 2006 med Skekk, Black og C-fau på en Aich beat. Låten kan du høre i reprise på SRIB.NO/ORDET-PA-GATEN

Tips oss:

Vi er på leting etter flinke lokale artister vi kan spille på radio. Er du en? Kjenner du en? Hvorfor ikke sende mail til: ordetpagaten@hotmail.com med tips til oss?

Huskelapp:

Grandmaster Flash kommer på klubb kosmo den 6. Desember.

Cfau kommer snart med plate.

Følg kardemommeloven trofast!

Lik Ordet på gaten på Facebook.

Sjekk ut det nye hiphop-magasinet på nett: norskrap.no

 

Anbefalte artikler