Ordet på Giggedigaten!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver søndag spilles utvalgt hiphop live fra Studentsenteret på høyden, i tillegg til gjester, intervjuer, bullshit, sladder og fakta.

Vi har nylig lagt ut Krystall sessions på vår Youtube. Krystall sessions er et videoprosjekt startet av Sondre Melum aka DJunior. Han hooket opp med en del artister og musikere som bor i Bergen. Med Kieran Kolle bak kamera og Øyvind V. Berg på den deilige lyden fra båndopptakeren, samlet hele gjengen seg på Krystall kafè og tok det derifra.

Sjekk ut:

Første videoen ut var Trollstøv med “Alt e i skjønneste orden”:

Nummer to var Miss Tati med “Woman”:

Sist, men ikke minst: Lydhammer Ensemble med “Anelse”:

 

Vil du få dem med deg live?

Lørdag 19. oktober inviterer Jamkollektivet til helaften på Landmark. En rekke fete band og musikere, som Cfau and the riot monkeys, Sherpa, A.M Nordhammer, Calm Posers og DJ Geir Svensson, vil være der.

1378043_10153374833435397_1198321656_n

Sjekk ut arrangementet her på Facebook.

Mens vi er inne på fet musikk fra Bergen, kan vi fortelle at den lokale MC’en Simon Alejandro har sagt at han slipper sin mixtape “Utenfor sentrum” i november, senest desember. Vi hadde gleden av og få en liten smakebit fra mixtapen da vi hadde radiosending på Kvarteret under årets phonofestival.

Du kan få smake litt på smakebiten vi fikk, vi er ikke gniten, det tar deg ett klikk:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/10/Simon-paa-Kvarteret.mp3]

Vi høres. Peace!

Lik oss på facebook!

Anbefalte artikler