Ordet i radiobølger

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bare fire dager etter at Action the Man ga ut sin EP, gjorde Verk, som er fra samme gjeng, det samme. “Milevis så nær” er tittelen på utgivelsen med syv feite spor. V-rommet produsenten Peewee står for kun en av beatsene denne gangen, Tommy Tee for resten. Verk gjør en helt egen greie, og er definitivt verdt å se opp for!

Kom flygende inn i studio

Verk kom flygende inn i studio, som tåkedisen over vannet; 2 cm over bakken. Det var i søndagens sending han lot seg intervjue av Ordet på gaten om musikken og den ferske utgivelsen. Han deltok også med rap i den faste spalten “UkensRim”, og bidraget kan du høre her.

Hele sendingen vil du etterhvert kunne høre her. 

Foto: Privat

Hva skjer?

Fredag 30.november bør du få med deg hiphop-fredag på Elvetun i Loddefjord. Der blir det Live DJ, freestyling, b-boying, loppemarked, sketching med mer. Ta med deg hiphop-artikler som vinyl, klær, sko, cder og annet, og selg det på loppemarkedet. Arrangementet har ingen aldersgrense, og Stig Paa er DJ mens Simon Alejandro er vert. Mer informasjon finner du her.

6.desember kommer den levende legenden Grandmaster flash, til Klubb Kosmo.
Billettene koster kun 250 kr på Steez, og du kan lese mer om arrangementet her.

Tips oss

Vi er på leting etter gode lokale artister vi kan spille på radio. Er du en? Kjenner du en? Send en epost til: ordetpagaten@hotmail.com og tips oss om artister og hva som skjer på hiphop-scenen i Bergen.

Ordet på gaten finnes på Facebook, lik oss gjerne.

 

BONUS: Har du hørt Peewee mixtape vol. 1? Det ligger nå ute til gratis nedlasting.

Anbefalte artikler