Ordet på Internett

This content has been archived. It may no longer be relevant

“Hiphop er for meg en måte å se verden på. Det er på en måte, et sted man kan uttrykke seg som man vil. Det er det det oppfordres til,  jeg digger det.” – Action the man

I søndagens sending hadde Ordet på gaten besøk av rapperen Action the Man som er aktuell med ny EP: “Dødsforelsket”. EPen er den første offisielle  utgivelsen hans etter singelen “Weed/Nav”  som ble sluppet i juni.

Det var et gøyalt, eller som en bergenser ville sagt: “tidig”, og interessant besøk. Vi snakket i tykt og tynt om tidligere utgivelser, hip-hop generelt, den nye EPen og kommende musikkvideoer. Action the Man fikk også noen litt vanskeligere spørsmål, om du finner svaret på i reprisen av Ordet på gatens siste sending.

Hør hele sendingen i reprise her.

Action the Man kan du få med deg live fredag 23.11 på Linken i Fana kulturhus. Det er Simon Alejandro & Stig Paa sitt arrangement “Hiphop-fredag“, som arrangeres minst én gang i måneden, med base på 1880.
Ukens Rim var det denne gangen hele tre rappere som la ned greiene sine: Benn Jonasen, NaBa Doc og Action the Man! Hør dem utfolde seg her.

Det blir verdt det å få med seg neste sending, som går kl 12-13, søndag 25.november. Den ganske så profilerte bergenske rapperen Verk slipper minialbumet “Milevis så nær” nå på fredag, og vi skal prøve  å slepe han med oss opp i studio. Kryss fingre og tær(!) og putt på Studentradioen i Bergen til sendingsstart kl 12.

Send oss låter:

Vi er på leting etter flinke lokale artister vi kan spille på radio. Er du en? Kjenner du en?
Hvorfor ikke sende mail til: ordetpagaten@hotmail.com med tips til oss?
Lik også OPG på Facebook.

 

Vi venter i spenning på:
At Grandmaster Flash kommer til Kosmo 06.12
– C-fau sitt kommende album “Nobody listen to C-fau”
Julenissen 24.12

Anbefalte artikler