OMG det er OPG

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ordet på gaten går hver søndag fra kl. 12 til 13.

Sist sending hadde vi soul-dronningen Miss Tati på besøk i studio. Ikke bare at hun frivillig lot seg intervjue av Djunior, vi fikk også presset frem noen låter (OPG eksklusiv). På toppen av det hele, spyttet hun ukens rim! Sjekk det ut på soundclouden vår.

Reprisen av sendingen finner du her.

Utenfor sendetiden holder vi på med OPG Mixtape.

– Når vi ikke er på radioen og snakker dritt, har vi begynt å samle kjente og ukjente hiphop-artister fra Bergen. Disse skal settes sammen på en mixtape. Dette blir en samling av hva vi mener er Bergens feteste rappere, DJer, produsenter og annet.

Mer informasjon om det kommer når vi har summet oss.

Det er flere utgivelser på vei, med mange flinke artister fra nærmiljøet.

For eksempel så kommer Action the Man med en EP 19.november, som heter “Dødsforelsket”. Han har tidligere sluppet singelen “Weed Nav”, som kan kjøpes på iTunes. Vi ser mer på dette når det nærmer seg.

– Vi har også C-fau, som er ferdig med lyden på albumet sitt “Nobody listen to C-fau”. Vi gleder oss veldig til utgivelse, og vet at etter dette kommer flere til å høre på rap-gorillaen som har herjet undergrunnen lenge. Mesterverket skapt av han og Peewee har vi nemlig vært så heldige å få høre.

Når vi snakker om mesterverk, så har vi har hørt rykter om at bergensrapperen VERK og Tommy Tee er så og si ferdige med minialbumet sitt. Dette heter “Milevis så nært” og slippes 23.november.
Sjekk ut Baby blue med det samme!

Noe annet du bør sjekke ut er Peewee Mixtape Vol. 1, med en rekke dope, freshe, skamfete folk som ble presentert av Steez.no & INI. Last også ned gratis, den nye mixtapen til Benn Jonasen & Kop – “Hin Dagen”!

– Vennlig hilsen John Doe.

 

Lik Ordet På Gaten Radio på facebook.

Anbefalte artikler