Snö fra åpen himmel

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fire gutter og en initiativsrik jente er medlemmene som utgjør Snö, et fremadstormende bergensband som spiller progressiv, litt alternativ rock. Den musikalske bakgrunnen til medlemmene er like allsidig som bandet selv, og dette gjenspeiles i musikken, som eksperimenterer med forskjellige sjangre innenfor rocken.

Hvordan oppstår en så unik kombinasjon av bandmedlemmer?

– Historien til Snö er litt artig. Jeg begynte på kunsthistorie her på universitetet, og tenkte at jeg ville starte et band. Så jeg gikk bort til et bord der det satt to gutter, og spurte om de ville være med å starte et med meg, forteller Karla.

Andre medlemmmer, som Mikael, kom med senere, uten at hans historie svekker Snös image som et studentband. Han ble nemlig rekruttert på et ex.fac-seminar. Snö startet opp høsten 2010, og har hatt et veldig spennende år bak seg:

– Vi har spilt to skikkelige konserter, laget mange nye sanger og skal i studio rett over nyttår. Snö skal satse og bli noe stort, og det holder på å skje ting nå.

Av og til går derimot ting ikke helt som planlagt. Når man kjefter på arrangøren mens man selv har glemt å sjekke om alle kablene er koblet til eller er så nervøs at man glemmer rytmen på sin egen sang, og ufrivillig fremfører den i punkversjon, er det godt å tenke på at livet går videre. For Snö skjer dette med konserten på Kosmo førstkommende lørdag, 1. desember kl 22:00.

For en smakebit, hør den akustiske versjonen av ‘Fireman’  som Snö framførte for oss i Studentmorgen:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Akustisk-Snö.mp3]

Hør det fullstendige intervjuet med  Snö her:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Intervju-Snö.mp3]

Anbefalte artikler