Hedring av gamle helter

This content has been archived. It may no longer be relevant

The Doors har laget mang en blues rock inspirert salve som har gitt en kulturell motstandsbølge et driv, men bandet har også bidratt til å gjøre en film som Apocalypse Now uforglemmelig.

Torger Havåg faller på skiven Morrison Hotel som har klassiske låter som Roadhouse Blues, Peace Frog og Queen Of The Highway.

Rolf Oldeide og Knut Gigstad kommer med noen pinlige innrømmelser i denne spalten som går under navnet Heavy Metal Klassiker. De oppdaget først The Doors gjennom Oliver Stone filmen The Doors fra 1991. Om vi har mistet street creeden vår eller ei får du selv bedømme.

Hør ukens heavy metal klassiker under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Heavy-Metal-Klassiker-The-Doors-Morrison-Hotel-TH-FuzZ.mp3]

Vi har en spalte hvor vi spør musikere om deres episke øyeblikk. Denne gangen gikk turen til Aaron Beam fra bandet Red Fang som forteller om en konsert som de fleste av oss ville ha ofret høyre arm for å ha sett. Nirvana var et band som enten spilte forrykende live eller spilte konserter hvor absolutt alt gikk til helvete. De som hadde gleden av å se dem under Kalvøya festivalen i 92, vil helt sikkert si seg enig i nettopp dette. Det blir fyldig snakk om å ta opp plater på kassetter, og hellig vrede mot de som fikk penger til å kjøpe plater på 90-tallet.

Hør ukens episke øyeblikk med Aaron Beam under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Episk-øyeblikk-Aaron-BeamRed-Fang-+-negative-creep-KGI-Fuzz.mp3]

Fuzz er din metal, punk og rock redning. Du hører oss hver onsdag fra klokken 1300-1400. Hvis ikke tråkker vi ihjel en katteunge.

Spilleliste:

Malignancy – Monstrous Indifference

Beast – Unholy One

Thin Lizzy – Dedication

Deftones – Swerve City

The Doors – Peace Frog

Nirvana – Negative Creep

God Seed – Awake

What Came From The Sea – Into The Desert

Overthrow – Adjust To Darkness

 

 

Anbefalte artikler