Diouf Vs. Ginola

This content has been archived. It may no longer be relevant

Premier League fyller i år 20 år, og i den anledning kårer fotballprogrammet Offside tidenes kuleste Premier Leaguelag. Kåringen baseres i hovedsak på spillerns karakter utenfor banen. Denne uken skal vi få frem tidenes kuleste venstrekant.

El Hadji Diouf ble født i slummen i Dakar, men kom seg som gode afrikanske fotballspillere flest kom han seg til Frankrike. Så kom VM i 2002, der Senegal storspilte med Diouf som pekte seg ut som den beste spilleren på dette laget. Han gikk for smått sensasjonelle 10 millioner pund fra lens til Liverpool den sommeren og fikk draktnummer 9. I Liverpool ble det 8 mål på 80 kamper og resten av karrieren er han mest kjent for å spytte på folk.

David Ginola er kjent for å være en av de aller beste fotballspillerne som har spilt i England. Før han kom til England hadde han storspilt for PSG og også rukket å både deubtere og bli kastet ut fra det franske landslaget grunnet hans holdninger. Ginola dro til balløya og til Newcastle og sammen med spillere som Les Ferdinand og Alan Shearer kjempet newcastle om tittelen. Ginola dro så til Tottenham og ble nå kjent, ikke bare for sine kremmerhus, men også for hans holdninger til sitt utseendet. Som posterboyen til Lloreal og med et smil som kunne fått enhver lesbisk over til den andre siden, ble David litt vel opptatt av hvordan han så ut. Dette toppet seg da franskmannen ba om å bli byttet ut ettersom sveisen ikke satt ordentlig.

Hør Argumentene til Peder Tollersrud og Erik Lavik her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Offside-Diouf-Vs.-Ginola.mp3]

Stem her! Vinneren samt to ny midtbane kandidater blir lansert i sendingen vår onsdag 11.00

[poll id=”8″]

Anbefalte artikler