John Terry Vs. Sol Campbell

This content has been archived. It may no longer be relevant

Premier League fyller i år 20 år, og i den anledning kårer fotballprogrammet Offside tidenes kuleste Premier Leaguelag. Basert mest på spillerns karakter utenfor banen. Denne uken skal vi finne en stopperpartner til Claus Lundekvam på laget vårt og de to det står mellom er John Terry og Sol Campbell

John Terry har hele sin voksene karriere spilt på en klubb og vunnet masse for Chelsea. Men det kan sies at det kun er Chelsea sine supportere som liker denne mannen. Utenfor fotballbanen forbinder vi nok to ord med denne mannen. Utro og rasisme.  I 2009 kom det nemlig frem at han hadde vært utro mot sin kone med kjæresten til lagkamerat Wayne Bridge. Da begynte alle supportere i england med unntak av de blå, å bue hver eneste gang han var i nærheten av ballen. Det gjør de fortsatt, men det også fordi at han skal ha vært rasistisk mot Anton Ferdinand. Der ble han frikjent i retten, men er fortsatt en veldig upopulær herremann.

Sol Campell har stått for den mest upopulære og mest kontroversielle overgangen i engelsk, ja kanskje også europeisk historie. Han gikk nemlig fra Tottenham til rival Arsenal på free transfer. Han kan fortsatt ikke gå i nord-londons gater uten livvakt. Da karrieren var på hell stod han for en av de rareste overgangene. Han gikk fra Portsmouth til Notts County. Det ble bare en kamp, og etter dette ble Sol lagt inn med psykiske problemer. Arsene Wenger og Arsenal reddet ham med å la han trene med gamleklubben

Hør begrunnelsen til Peder Tollersrud og Erik Lavik her:

[Audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Offside-John-Terry-Vs.-Sol-Campbell.mp3]

Stem her! Hvem som kommer inn på laget annonserer vi i sendingen vår på onsdag, samt lanserer to kandidater til tidenes høyreving
[poll id=”2″]

Offside kan du høre hver onsdag fra 11.00-12.00 på 96.4, 107.8 eller srib.no

Anbefalte artikler