Nordmenn kan ikke kle seg!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Erlend Elias er kjent fra Dagbladets nettserie «Erlend Elias vs. Roskilde» der han besøker Roskilde-festivalen for første gang. Det sier seg selv at det primitive festivallivet var utfordrende for den stilbevisste homoen.

Ifølge Erlend Elias er det flere nordmenn som daglig kler seg som om de skal på festival.

— For det første er det altfor mange damer som går rundt med fotformsko, allværsjakke og håret i strikk. Og de påstår at de har for dårlig tid til å ta på make-up, noe som bare er løgn. De har jo tid til mange andre ting, så da må de få til å ta på seg mascara og lebestift.

Han mener videre at det er veldig få som har sin egen stil, og at mange ender opp med å være en gjeng kopier.

— Da det var populært med hipsterstil gikk alle med overdimensjonerte briller og bukser til under puppene. Det er for få som klarer å skape sin egen stil, og da tenker jeg ikke på å gå i flagrende klær og asymmetrisk hår. Jeg mener at folk må være mer vakker, se litt utover landegrensene og at damene må bli mer feminin.

Tror du folk hadde blitt i bedre humør av å kle seg finere?

— Er du gal? Selvfølgelig. Tenk hvis du en vanlig dag bare virkelig fikser hår og make-up og tar på deg noen klær du egentlig hadde tenkt å bruke på byen.  Folk vil jo få sjokk og kanskje tro at du kommer rett fra nachspiel, men det er nå så.

Og skal vi tro Erlend Elias får man mer makt jo mer man tenker på utseende og stil.

— Jo freshere og mer sexy du er, jo større gjennomslag får du på ting.

Hør intervjuet med Erlend Elias:

[audio:http://old.srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Emomandag-Intervju-Erlend-Elias-MER.mp3]

Hør hele sendingen:

[audio:http://old.srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Emomandag-avvikling-8.-Oktober-20121.mp3]

Anbefalte artikler