Feelgood, Fader War og Festival

This content has been archived. It may no longer be relevant

Selv om redaksjonen i GoRiLLa må google konseptet “lykke” før vi uttaler oss om det, finner vi ingen bedre måte å feire vel overstått Bergen DIY-konsert, og den nært forestående Phono-festivalen, enn med et knippe utvalgte feelgood-låter.

Denne uken byr vi på essensiell informasjon om det som var, og det som kommer, ispedd de sangene som hjelper oss gjennom en  grå bergens-høst.

Aleks tar med seg den ultimate kjørelåten, introdusert for ham av en lakterende hippie pappa. Karina slår et litt motvillig slag for Reggea, og minner oss om Tamla Motowns antidepressive effekt. Klanens overhode Maiken har foretatt et intervju med Dark Times, etter konserten på Damsgård som var denne helgen, mens Kaspar minner alle på orginalen etter at Urbanoia covret alle knivbærende bergensboere favorittband: Fader War.<a href="http://srib3.srib.no/wordpress/wp-

Intervjuet med Dark Times kan du høre her:

[audio:http://srib3.srib.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Gorilla-Innslag-Dark-Timesintervju-2.mp3]

Anbefalte artikler