McGrath Vs. Lundekvam

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fotballprogrammet offside fortsetter å kåre tidenes kuleste Premier leaguelag. Vi går ikke etter de beste enkeltspillerene, men de som er en karakter man husker, har en god historie eller som man rett og slett aldri klarer å glemme.

Denne uken skal vi ta inn vår første stopper, og de to første kandidatene er stopperklippen Paul McGrath og den norske Southamptonlegenden Claus Lundekvam

McGrath spilte for Manchester United, Aston Villa og Derby i Premier League. Som halvt nigeriansk, var han ett uvant syn i den irske landslagsdrakten, men ble fort en favoritt hos villa. Han ble kalt “the black pearl of Inchicore,” og i 1993 ble han kåret til årets spiller av spillerene selv. Alkoholen stoppet imdeltid Paul i noe langvarig opphold i United.

Claus Lundekvam fra Austevoll er en av våre største. En lojal klippe, som spilte i Southampton hele tiden han var i England helt siden han forlot Brann etter 10-0, selvmål og rødt kort på en omgang mot RBK. Lundekvam er kjent som en leken, men stabil midtstopper som scoret få mål, men var likevel kaptein i en lang periode for sitt kjære saints. Rusen tok også over Claus etter karrieren, men han har heldigvis kommet seg på beina, og er nå å se på tv2.

I sendingen vår neste Onsdag vil vi røpe hvilken av disse to som kommer inn på laget vårt, samt lansere en ny duell. Bli med å bestem hvem som skal bli med Neville Southall og Abel Xavier i tidenes kuleste Premier Leaguelag

Stem her: Begrunnelse er ikke nødvendig.

[contact-form 16 “Offside-valg”]

Hør Erik Lavik og Håvard Rødal sitt innslag om de to stopperne her:

[audio:http://srib3.srib.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PL-Tidenes-lag-Paul-McGrath-vs-Claus-Lundekvam.mp3]

Hør på fotball programmet Offside. Hver Onsdag fra 11-12 på SRIB.

 

Anbefalte artikler