Radio Eldrebølgen har funnet Dylan i arkivet

This content has been archived. It may no longer be relevant

På mandag slapp rockikonet sine første åtte album i oppussede utgaver på CD og vinyl. Han slapp i samme slengen ut en samling demoer fra 1962. Sanger som ble spilt inn slik at de kunne bli adaptert av andre artister, slik at Mr. Bob kunne tjene litt penger som låtskriver.

Og i forbindelse med disse to utgivelsene følte Radio Eldrebølgen at det var på tide å hedre denne godslige bestefaren med en halvtimes spesialsending. Vi vil finne ut mer om denne meget mystiske mannen og vi skal pøse på med god musikk av Dylan og hans gode venner i den amerikanske musikkbransjen.

Sleng deg på radioen på fredag klokken 12:00 så slipper du å gå glipp av denne forrykende halvtimen.

Anbefalte artikler