Spellemann 2022s rød løper blåste flammer i brudemote!

Spellemann 2022 (avholdt i 2023), er over og en ting ble tydelig under den røde løperen: brudeinspirert finstas florerer. Alt fra klassiske brudekjoler til cool-bride-fashion (du vet godt hva vi sikter til) er trendy. Artistene viser oss hvordan man kan bruke brudekjole uten å måtte punge ut for bryllup og ekteskapskontrakt.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Victoria Nadine stilte opp i lang hvit kjole, som kan minne om en klassisk brudekjole. Kjolen er designet av norske Maud.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Her står den elektronika-nominerte trioen fra han gaiden stilt opp i matchende hvit og sølv antrekk. De hadde på forhånd bestemt seg for fargekombinasjon og hvilke typer materiale som skulle bli brukt. Også har de brukt Pintrest for å finne inspirasjon. Ingrid Skåland Lia (t.v) stylet seg selv, mens Ragnhild Moan ble stylet av Johanna Lundell og Kristin Myhrvold (t.h) ble stylet av Emma Guldin. Antrekkene til de tre jentene kan minne om futuristiske brudekjoler.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Til tross for ufokusert bilde skinner den hvitkledde Malin Pettersen igjennom. Hun stilte i Chanel inspirert kjole, med matchende jakke. Hun toppet antrekket med glitrende cowboy hatt og skinnende belte, tatt rett ut fra et cowboy bryllup.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Anna Lotterud, også kjent som Anna of the north, gikk rett til trendens opphav og stilte i brukt brudekjole fra Fretex. Hun hadde et tydelig svar på hvorfor: «Det er veldig mange som velger familielivet i dag, det har ikke jeg, men jeg vil prøve om det passer til meg». Konklusjonen? Det passet perfekt. I bakgrunnen av Anna kan man skimte enda en cowboybrud i hvit buksedress og hvit cowboy hatt. Denne cowboybruden er selvfølgelig Carina Dalh.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Ingvild Flottorp stiller i selvsydd kjole. Kjolen er sydd av en gammel gardin, og minner oss om brudekjole i bohostil. Flottorp forteller På(d)moten at kjolen er inspirert av kjolen hun brukte på albumbildet sitt.

Foto: Erik Arentz-Hansen

Programleder duoen Yosef Wolde-Mariam (t.v) og Selma Ibrahim Yosef (t.h) stiller begge i flotte antrekk, men Selma Ibrahim Yosef skinner ekstra i en lang hvit brudelignende kjole funnet på NRK.

Hva forteller kjendisenes burdeinspirert fashion oss vanlige?

Hvit og hvite kjoler vil nok være mye å se i butikkene. Trenden kan komme av at bryllupsesongen er på anmarsj og med to års nesten bryllupspause under korona kan det føles som at alle skal gifte seg og da er det nok mange som blir inspirerte av de lange hvite kjolene. Kanskje kan du spare lommeboken og miljøet litt ved å gjøre som Anna of the North og rett og slett kjøpe en gammel brudekjole fra Fretex? Vi i På(d)moten gleder oss masse til å se vårens brudetrender male gatene hvite!

Anbefalte artikler