Finner hun kjærligheten i høst?

Hvordan skaffer man seg egentlig en kjæreste i 2018?

Dating-miljøet gjennomgår om dagen en stor endring. Klassiske stevnemøter med stearinlys og “soft jazz” byttes ut med Tinder-matches, snap-streaks og “Netflix and Chill”. Tv-programmet er stappfullt med dating- og realityprogrammer som har som formål å finne nye kjærestepar, og det virker stadig vanskeligere å finne seg en kjæreste ved å tilfeldig gå inn i dem på gata. Mange mener altså at det er vanskeligere å skaffe seg partner nå enn noensinne før.

I tillegg er høsten i anmarsj og mange single søker i disse tider en person å varme seg med. Har du lyst på kjæreste, men ikke helt sikker på hvordan du skal skaffe deg en? Fortvil ikke!

Denne høsten skal gjengen i studentmorgen hver fredag, med den nye spalten “Nina dater Bergen”, hjelpe redaksjonsmedlem Nina med jakten på kjærligheten. Nina skal gjennom “Speed-dates”, Tinder-utfordringer, sjekketriks-leksjoner og mer forhåpentligvis finne en turpartner og en å spise fredagstacoen med. Men spalten skal også gi deg verdifulle tips til hvordan du skal finne den du leter etter.

Spalten startet for alvor for to uker siden, da Nina fikk en utfordring hun sent kommer til å glemme. Hun måtte starte en samtale med minst 15 gutter på Tinder hver dag, i håpet om at hun da til slutt skulle finne drømmetypen. På tross av at hun gjorde dette en hel uke, og startet mange hyggelige og noen litt kleine (I tilegg til et par ekle, red anm.) samtaler, ble det ingen stevnemøter for Nina. Heldigvis fortsetter jakten utover høsten, og den blir å høre hver fredag mellom 8 og 10.

“Datinglivet mitt er dødt”, sa Nina her om dagen, og dette har Studentmorgen tenkt til å endre på.

 

Siste podcaster

  • FREDAG: Nora, Karen og Sofie
    Heihei kjære lyttere! I dag smeller vi i gang en tema sending, der vi snakker om blat annet vårt kjærlighetsspråk, våre personligheter - både som voksene og som barn -, vi snakker om stjernetegn og finner ut om dette EGENTLIG stemmer! Hva tror du? Lytt for å finne det ut! God fredag og god helg til dere!<3

Anbefalte artikler