Finner hun kjærligheten i høst?

Hvordan skaffer man seg egentlig en kjæreste i 2018?

Dating-miljøet gjennomgår om dagen en stor endring. Klassiske stevnemøter med stearinlys og “soft jazz” byttes ut med Tinder-matches, snap-streaks og “Netflix and Chill”. Tv-programmet er stappfullt med dating- og realityprogrammer som har som formål å finne nye kjærestepar, og det virker stadig vanskeligere å finne seg en kjæreste ved å tilfeldig gå inn i dem på gata. Mange mener altså at det er vanskeligere å skaffe seg partner nå enn noensinne før.

I tillegg er høsten i anmarsj og mange single søker i disse tider en person å varme seg med. Har du lyst på kjæreste, men ikke helt sikker på hvordan du skal skaffe deg en? Fortvil ikke!

Denne høsten skal gjengen i studentmorgen hver fredag, med den nye spalten “Nina dater Bergen”, hjelpe redaksjonsmedlem Nina med jakten på kjærligheten. Nina skal gjennom “Speed-dates”, Tinder-utfordringer, sjekketriks-leksjoner og mer forhåpentligvis finne en turpartner og en å spise fredagstacoen med. Men spalten skal også gi deg verdifulle tips til hvordan du skal finne den du leter etter.

Spalten startet for alvor for to uker siden, da Nina fikk en utfordring hun sent kommer til å glemme. Hun måtte starte en samtale med minst 15 gutter på Tinder hver dag, i håpet om at hun da til slutt skulle finne drømmetypen. På tross av at hun gjorde dette en hel uke, og startet mange hyggelige og noen litt kleine (I tilegg til et par ekle, red anm.) samtaler, ble det ingen stevnemøter for Nina. Heldigvis fortsetter jakten utover høsten, og den blir å høre hver fredag mellom 8 og 10.

“Datinglivet mitt er dødt”, sa Nina her om dagen, og dette har Studentmorgen tenkt til å endre på.

 

Siste podcaster

  • FREDAG: Sofie, Mari og Nina
    Nå er det fredag igjen! Men denne uken er det ikke hvilken som helt fredag, det er nemlig 1. desember! Vi åpner julekalender, gjennomskue løgner, det blir quiz og vi tar en titt på årets spotify wrapped! God fredag fra oss<3

Anbefalte artikler