Mobil Ninja!

Dere som følger Hardcore, vet at jeg, John-Edvard, er over gjennomsnittet glad i.. rare spill? Jada, vi kaller det rare spill! Jeg bruker, og har alltid brukt, mye mer tid på lisens-spill og platformere, enn historie-spill og skytespill. Noen av disse rare spillene, er «Naruto: Ultimate Ninja Storm»-serien, CyberConnect2s serie med kamp-spill basert på Naruto-serien. Dette er en serie som, etter min mening, overgår mange andre lisens-spill, og som legitimt er gode spill. Nå er disse spillene kommet på Switch, og man kan atter en gang oppleve historien om gutten Naruto, og hans liv på veien til å bli en ninja.

Dette er en kolleksjon som inneholder de tre første spillene i Ultimate Ninja Storm-serien, intet mer, intet mindre. Kort oppsummert er dette en god måte å oppleve Naruto-historien, og jeg personlig mener at dette, kombinert med mangaen, er en bedre måte å oppleve Naruto-historien enn det animen er. Så lenge du liker kamp-systemet, er det mye å sette tennene i her! Bandai Namco har klart å porte spillene over på en god måte, rent bortsett fra at spillets interne måte å måle hvor lenge du har spillt spillet på, fortsetter å telle tid når spillet står i hvilemodus. Det betyr altså at når du skrur av Switchen, mens spillet er aktivt, fortsetter spillet å telle tiden som spilletid. Jeg våknet altså da første morgenen etter at jeg hadde spilt spillet, og spillet hevded at jeg allerede hadde spilt i 20 timer.

Denne kolleksjonen er veldig lik Legacy-kolleksjonen som kom ut ifjor! (Pressefoto: Bandai Namco)
Denne kolleksjonen er veldig lik Legacy-kolleksjonen som kom ut ifjor! (Pressefoto: Bandai Namco)

På Nintendo Switch kjører spillene bra, men med lavere oppløsning enn på de andre konsollene. Frame-raten er ganske bra, men du må tåle at ting ikke alltid ser like pent ut som. Jeg personlig synes det er verdt å ofre grafikk for å spille disse kjekke spillene håndholdt, men igjen, jeg liker kamp-systemet. Hvis du ikke liker kamp-systemet, må du nok finne en annen måte å leve ut ninja-drømmene dine på…

Denne kolleksjonen er veldig lik en kolleksjon som kom ut til PS4 og XBox One ifjor! Les tankene mine om den her: Anmeldelse av Naruto Shippuden Ultimante Ninja Storm Legacy

Siste podcaster

  • Spillmagasinet: Lenge Leve LittleBigPlanet
    Alt som er godt må desverre ta slutt. I dagens utgave ser Spillmagasinet tilbake på LittleBigPlanet i spalten Blat To The Past. Det diskuteres også om hva diverse Star Wars spill i etterkant av den internasjonale Star Wars dagen, samt atter en flopp fra Sony med Helldivers 2. I studio: Agnar og Ole - Med speell gjest: Johannes Optun

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler