Du vil vel ikke gå glipp av det beste av det beste? (Ilustrasjon: Christoffer Muri Henden)

Brunsj – Veke 18

Få med deg det beste frå veke 18.

Det er laurdag og det tydar ny Brunsj! Programmet kor me visar fram det beste av det beste frå veka som har gått i Studentradioen i Bergen.
Radioens produsenter har høyrt gjennom alt radioen har laga den siste veka og funnet fram det snadderet som har skilt seg spesielt ut på ei mega god måte.

Paradisetimen – Ukas esel
Fyrst ut har me Paradisetimen. Dei prøvar å finne ut kven “Ukas esel” er på Paradise Hotel. Kven var den aller mest irriterande eller teite i veka som gjekk?
Paradise Hotel-deltaker Charlotte Helm kimar inn med si eiga nominasjon!

Studentmorgen torsdag – Quiz
Studentmorgen, radioen sitt eiga morgonprogram, vekker Bergen kvar morgon klokka 08-10. På torsdag så hadde gjengen quiz, og det… Det gjekk som quiz ofte går.

Studentmorgen fredag – Trusesalg
Studentmorgen er ikkje berre quiz. Dei snakkar au om ting som interesserar dem. Denne veka lurar Ylva på om ho kanskje burde byrja å selgje sine brukte trusar?

Studentmorgen fredag – Diet
Diettar er jo alltid i vinden, og det visar seg at samtlege i denne gruppa faktisk er på ein eller anna diett. Men er det så bra for deg egenleg?

Brunsj

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj” som representerer det beste av det beste som blir laget på Studentradioen.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *