Brann sjokkerte S08-stjernen: – De var plutselig Barcelona

– Da vi møtte de nå på Marbella ble jeg helt satt ut. De var plutselig Barcelona, utbryter Kristoffer Zachariassen og ler når Offside spør ham hva han forventer av Brann i år.

– Vi hadde gjerne ikke den beste oppladningen selv, men sånn som det føltes ut da, i hvert fall i den første omgangen, var ekstremt. Jeg tror de kan bli bra. De har fått inn noen nye spennende spillere og lagt litt om på systemet, så vi kommer i hvert fall til å se opp for de. Det var litt kult. Om de tør å spille sånn i serien også, så kan de plutselig plukke litt poeng på den spillestilen, sier Sarpsborg-spilleren, som scoret i treningskampen som de tapte 3-2.

Offside snakket med Sarpsborg 08s midtbanestjerne en drøy uke før sotrastrilen ble matchvinner i seriepremieren da S08 slo Rosenborg for første gang på 13 forsøk.

Hør intervjuet med Kristoffer Zachariassen her: 

– Føler at vi har forsterket oss

Sarpsborg tok bronse i Eliteserien forrige sesong og kom helt til cupfinalen, hvor de tapte mot Lillestrøm. Siden forrige sesong har hele 13 spillere forsvunnet fra klubben, blant dem Sigurd Rosted og Krépin Diatta. Før denne sesongen har like mange nye ansikter kommet inn portene på Sarpsborg stadion. Zachariassen mener S08 har kommet styrket ut av det.

– Jeg føler at vi har forsterket oss. Det viktigste er at vi klarer å ha en god stemning i gruppen når alle ikke får spille. Det er knalltøff konkurranse om plassene. Her er det gjerne spillere som hadde vært gode nok for de aller fleste andre klubbene i Norge som plutselig ikke er med i troppen en gang, så konkurransen om plassene er blodtøff. Vi er mange om beinet.

– Men målet er fortsatt å hevde seg i toppen?

– Ja, selvfølgelig. Vi jobber jo for å utvikle oss hver dag.

 Hva gjør det med stallen når det kommer så mange nye inn?

– Det er litt annerledes i starten, men det er et veldig fint miljø og trygge omgivelser. Alle blir tatt godt imot, og du merker at du kommer fort i gang og at du fokuserer på å bli bedre med en gang. Man kommer rett inn i varmen, og så må man begynne å prestere fra første stund.

Siste podcaster

  • Ole Rolfsrud-spesial!
    Sesongens andre gjest er ingen ringere enn selveste Ole Rolfsrud! Den smilende programlederen og tv-personligheten forteller om studietiden, hans start i karrieren og fotball interessen. Til slutt blir det en spennende quiz mot Offsides egne Primavera. I studio: Kristiane Reigstad, Ole Rolfsrud og Martin Primavera Produsent: Marte Seeberg Ansvarlig redaktor: Sofie Larsen Nesdal Følg oss på Instagram! @offside_srib

Anbefalte artikler