Vi søker nye radioprogrammer

Studentradioen i Bergen søker nye radioprogrammer for våren 2017. Vi vil ha nettopp din radioidé på eteren.

Begrensningene er få og mulighetene er mange – vi legger ingen begrensninger på tema eller sjanger. Er du glad i fluefiske? Kanskje er du spesielt interessert i tog? Programmering? Hittil ukjente mineraler, men som er teoretisk mulige? Lag radio om akkurat det du interesserer deg for!

Alt du trenger å gjøre er å lage en pilot og en programbeskrivelse – så kan du få ditt helt eget program.

Kan jeg søke?

Du behøver ikke å være student for å sende inn en pilot til Studentradioen – alle som har lyst til å lage et program kan søke. Erfaring med radioarbeid er ikke nødvendig, men det er en fordel.

Merk: Dersom du vil søke deg til et eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av vårt søknadsskjema.

Hør intro til Studentradioen her:

Hva er en pilot?

En pilot er en prøvesending som viser hvordan programmet du vil lage høres ut. Det er denne sendingen som danner grunnlaget for utvelgelsen, og det er derfor viktig at piloten er godt gjennomført. Piloten forventes å være av høy kvalitet, ettersom du har lenger tid til å arbeide med denne sendingen enn sendingene som går hver uke. Vi er primært på jakt etter programmer som varer i en time.

Utenriksmagasinet Mir
Studentradioen i Bergen har topp moderne radiostudioer. (Foto: Privat/Studentradioen i Bergen)

Programbeskrivelse

En beskrivelse av programmet bør inneholde følgende punkter:

– Hva skal programmet hete?
– Hva skal programmet handle om?
– Hvem er målgruppen, og hvordan skal dere nå ut til denne?
– Hvordan vil en typisk sending se ut?
– Hvem er medarbeiderne i programmet, og hva slags erfaring har de?
– Er dere forberedt på å jobbe ti timer i uken med programmet? Medarbeideravtalen som alle i Studentradioen må skrive under på, forplikter deg til dette.

Søknadsfrist

Frist for å sende inn pilot og programbeskrivelse er fredag 15. januar. Alle forslag vil bli vurdert. I vurderingen blir det lagt vekt på kreativitet og programmer som skiller seg ut fra Studentradioen i Bergens øvrige programmer.

Høres dette fristende ut? Besøk oss i etasje 3+ på Studentsenteret for å ta en nærmere prat om din idé. Du kan også sende en e-post til ansvarlig.redaktor@srib.no, eller ringe 55 54 51 47. Vi stiller med lån av studio og veiledning gjennom hele prosessen.

Send inn din pilot til ansvarlig.redaktor@srib.no.

Dersom du vil søke deg til et eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av vårt søknadsskjema.

Lykke til!

Anbefalte artikler