Linda Vidala med nye hits!!

Linda Vidala er norges nye favoritt-kvinnelige rap-artist. Etter hitten “Bængshot” har karrieren gått i skyene. På fredag opptredde hun i Bergen og det ble en stor suksess. Hvor går veien videre?

28-åringens karriere på full fart oppover

I løpet av det siste året har Linda Vidala fått et anerkjent navn. Det begynte i 2016 da hun kom med låta “Emma”. Allerede da var det klart at hun hadde et stort talent. Siden det har det utviklet seg raskt for 28-åringen. Hun har skrevet kontrakt med universal, blitt nominert til årets forbilde av Norsk Tipping og har gitt ut låtene “Rist” og “Bængshot” (feat KingSkurkOne). Til tross for at sistnevnte ble sommerens store hit har hun reist norge rundt og oppptredd på blant annet Norwegian Wood, Træna Festivalen, Slottsfjell og Utopiafestivalen.

Til Bergen

Endelig tar hun turen til Bergen for å opptre og jeg er så heldig å få til et intervju før hun går på scenen. Jeg møter henne backstage med crewet hvor stemningen er ganske laidback. Hun tar meg godt imot og introduserer meg for gjengen før vi setter oss ned i sofaen for en rolig prat.

Her får jeg inside-info om kveldens konsert og et innblikk i hvordan livet hennes har blitt snudd på hodet.

Linda legger stor vekt på hvordan karrierern særlig tok fatt etter sommerens favorittlåt “Bængshot” feat KingSkurkOne. Plutselig befant hun seg klatrende opp en veldig bratt stige som hun fort beseiret og kom seg til toppen av. Det er her hun ønsker å bli værende.

Les ogsåBIMF stiller opp med Hkeem og K-Cruz3.

I fremtiden ønsker hun å jobbe med Lars Vaular og Aurora Aksnes. Dette er to norske artister hun særlig ser opp til ettersom de alltid leverer ett hundre prosent. Men foreløpig røper hun at jeg kan forvente at nye låter vil bli fremført under kveldens konsert. Med det kjenner jeg at stemningen stiger i rommet og jeg gleder meg virkelig til å høre Linda på scenen.

Fremfører nye låter på scenen

Når Linda Vidala kommer ut på scenen, jubles det i salen. Hun tar en slurk av ingefærølen før hun setter i gang og selvtilliten lyser utover publikum. Det er tydelig at hun har gjort dette før og viser ikke et snev av nervøsitet. Det er også tydelig at hun har fans som har gledet seg til kveldens konsert. Hennes nyeste låter blir like godt tatt imot som de gamle – kanskje til og med bedre? Det tar heller ikke lang tid før salen har lært seg noen ord i refrenget eller tenker seg til neste ord og synger med – Meg selv inkludert.

Med andre ord, en heftig konsert!

 

Siste podcaster

  • MANDAG: Tale, Mari og Sunniva
    Siste sending for gjengen kreve spesielle spalter og spesielle gjester. Vi tar deg gjennom de beste spaltene vi har å by på, sammen med Maris roomie Sunniva! Det blir feministisk slampoesi, mørke samtraler fra VG og gråve utleverelser. Man må jo bare lytte!!

 

 

Anbefalte artikler