Studentradioen og Festspillene presenterer: Sommertoner

For andre år på rad samarbeider Studentradioen i Bergen med Festspillene i Bergen. I fjor presenterte vi Morgenstemming, ti direktesendte radiosendinger fra Festplassen mellom klokken åtte og ti. I år har vi valgt å utvide til elleve sendinger, elleve dager på rad. Vi har flyttet sendetiden til lunsjtiden mellom klokken 11:00 og 13:00, og vi har endret lokasjon til Ole Bulls Plass, rett ved siden av den blå steinen.

Studentradioen har i lengre tid planlagt sommerens første store happening. Utallige timer er lagt ned i frivillig arbeid, og medarbeidere fra alle redaksjoner har bidratt. I tillegg har produsenter, redaktører, teknikere og PR-ansvarlige arbeidet hardt for å nå sommeren største mål; Å bringe Festspillstemning til student-Bergen.

Allerede første sendedag kan vi by på et intervju med styreleder i Festspillene Magne Furuholmen, intervju og opptreden med Sigurd og RØKLA og intervju med Sustain. I løpet av de elleve sendedagene vil vi få besøk av gjester både fra Festspillprogrammet og kultur- og musikklivet i Bergen forøvrig. Vi får besøk av artister som Silja Sol, dePresno, Romskip og Dobbeltgjenger, vi får besøk av forfatter Frode Grytten, ansvarlig redaktør i Megafon Thomas Anthun Nielsen og kulturredaktør i Bergens Tidende Frode Bjerkestrand.

Våre medarbeidere har lagt bort eksamensbekymringer og er klare til å gi dere ekte radiomagi, spre godt humør og god stemning. Dette er et prosjekt som vi i Studentradioen er stolte av å kunne presentere. Vi håper student-Bergen er klar for å legge bort skolebøker, notater, powerpoints og markeringspenner og nyte god sommerstemning sammen med oss DIREKTE fra Ole Bulls Plass!

For mer informasjon se våres arrangement Sommertoner på Facebook.

Anbefalte artikler