Spillelisten uke 46

This content has been archived. It may no longer be relevant

Soft Hair – Lying has to stop

La oss starte med noe ordentlig trivelig. Dette er min (Unni) personlige favoritt denne uka. Bare gå inn på fb-en til disse to hårete mannfolka så skjønner du hvorfor! Gutta poserer her i klassisk Britney stil med pyton rundt halsen, solbrente og forvirret, eller kanskje heller litt skumle, og i musikkvideoen til låten «lying has to stop» fortsetter kavingen med glitter og sølvpapir (?). Men det er bare rent stilmessig og ganske sikkert med vilje. HERREGUD FOR EN HERLIG VIBE PÅ DENNE LÅTEN. 80talls inspirert, chill opplegg som du faktisk bare må sjekke ut.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/280589916″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Club Hula – Haunted Love

Club hula er navnet på en mystisk nykommer til den norske musikkverden, hvis egentlige navn er Tony Diederiks. Han er mystisk fordi han velger å ikke vise øynene sine verken på sin fb-side eller i musikkvideoen til denne låten, hvor han for øvrig står foran en blåstripete vegg, jeg mistenker det for å være i hans egen hage, og spiller på el-gitaren sin iført det klassiske surfekostymet; hawaiikjede og 60tallsskjorte. Noe som gir all mening i verden ettersom han lager 60tallssinspirert surfrock! Denne låten har Tony fått med seg bandet sitt på å lage og resultatet er en catchy liten sak som helt sikkert vil få deg til å senke skuldrene denne stressende eksamensmåneden. Bare sjekk ut videoen nedenfor:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ERiwNlSJLuk&w=640&h=360]

Living – A light

Dette er interessante saker. Living har skjønt at det er vanskelig for oss å leve fortiden, men tilbyr oss lyset (okei, nå skal jeg slutte). Dette er ihvertfal en gjeng på fire fra Bergen, signert på Brilliance! Denne låten må du skru på en gang du er alene og ta deg god tid til å lytte til de spennende elementene, som er mange! Da bandets iniativtaker er Lucas de Almeida fra varme Brasil, kan jeg love deg at det ihvertfal inneholder litt deilig tropisk stemning innimellom mye annet!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287128640″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Frances wave – Vince

Vi ble enige på sending denne mandagen at denne låten er den mest gjennomførte av alle på listen. Dette er rockemusikk som visstnok fødtes i en rød lagerbygning oppe i det kalde nord (Trondheim), og vi kan vel alle være enige om at er det et sted rockemusikk trives så er det lagerbygninger. Heldigvis har dette bandet også klart å føre musikken sin ut av den også, og kan skryte på seg opptredener på både By:Larm og Trondheim Calling. Låten Vice er altså ekte, pur rock for alle penga! Kos dere med den.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288401841″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

UKAS LÅT: BLVCK O – Save Us

Ukens låt denne gangen måtte bare bli denne rapartistens «Save us», rett og rimelig. En kar fra Bergen satte seg nemlig ned kvelden før valget og slapp denne låten- huttemeitu tenkte han sikkert. «Save us» kom dermed ikke så rent lite beleilig, noe som er veldig trist, og det går nok bra, men det er på sin plass å ta seg tid til å ta inn over seg denne låten likevel.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/291953724″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hajk – Magazine

Hajk er et band på fem fra Oslo som spiller alternativ pop/rock. Og jeg må bare si at årh, så nydelig denne nye låten er. Den er rett og slett bare skikkelig fin, skjønner? Skal gi dere bandets egen beskrivelse av magazine; Magazine is like a simple painting, that becomes something else when you are standing really close to it. Enjoy!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/290212013″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Communions – Got to Be free

Så var det vår alles kjære Communions som enda ikke har lært seg å synge på dansk selv om vi i Trigger har bedt dem om det mange ganger, men som ikke desto mindre har sluppet enda en feienes flott, ny singel! Denne skal være med på bandets debutalbum «Blue» som kommer ut i Februar 2017. Flere i Triggerredaksjonen er spente på dette og det bør du også være hvis du også digger denne låten!!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288836467″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler