Vi er tilbake!!!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Tjohei alle kulturglade bergensstudenter! Da var det snart duket for semesterets alltid mest spennende og interessante begivenhet Kulturelle Toner! Her har vi i studentradioprogrammene Skumma kultur og Trigger Bergen nemlig klart å samle de vi mener er noen av de mest interessante individene fra det sydende kulturlivet i den herlige byen vår, slik at du skal få et innblikk i hva som faktisk rører seg i Bergen.

Som vanlig vil kvelden sendes live på radioen- så om du ikke har anledning til å være tilstede akkurat denne kvelden kan du altså oppleve den fra lufta på Srib.no eller FM 96,4/106,7/107,8.

Kulturelle Toner vil dette året være satt til tirsdag 1. november på Chagall- og du, det blir etterfest etterpå i år også ;)

Hvis du ikke har vært så heldig å få oppleve kulturelle toner ett av de forrige årene kan vi være såpass behjelpelige og forklare greien for deg

Kulturelle toner arrangeres hvert år av studentradioen i Bergen som presenterer tre kulturelle og tre musikalske innslag. Programmet skumma kultur står for det kulturelle innslaget mens Trigger har lagt seg i fletta for å finne frem til de mest interessante musikerne som alle vil opptre live og snakke om sine innslag. OG DETTE HELT GRATIS!!

Kulturelle Toner er altså en spennende møtearena hvor unge kreative deler med oss av sin musikk og kunst

Vi er stolte over å ha hatt besøk av både Sigrid Raabe, Ganesha og Hage tidligere. Dette året er også spekket med nye, flotte ansikter

Her kommer en liten liste over hva du kan vente deg denne gangen:

Mountain cloth

Mountain cloth består av gutta Thomas, Bryn og Christopher fra Bergen som nylig slapp ny singel «Pentagram Rising» som du kan høre under. Disse har hatt en noe sjenert tilstedeværelse både i sosiale medier og i musikkmiljøet, noe som ikke rart med tanke på hvor ferske de er, men vi gleder oss ikke desto mindre til å se dem på Chagall!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287453642″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Mañana Mango

Forbered deg på å bli sjarmert til langt ned i støvlene av disse tre flotte jentene! Mañana mango lager nydelig musikk i sjangeren visepopp, og synger sine egenkomponerte låter i klokkeklare harmonier. Så langt kan de skryte av å ha kommet til finalen under Eggstockfestivalen og ble vinnerne av Understreat i 2015.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/275597213″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Alwynne Pritchard

Vi skal prate med Alwynne Pritchard, kunsterisk leder for BIT20 Ensemble. Pritchard er svært allsidig i sin kunstnerisk virsksomhet. Hun er både komponist, performancekunsner og kurator. Hennes musikalske verker har vært urframført av blant annet BBC Symphony Orchestra og BBC Scottish Symphony Orchestra. I år blir hennes første sesong som kunstnerisk leder for BIT20 og hun har som mål å gjøre samtidsmusikk mer tilgjengelig.

Kim Holm

Vi skal også prate med den anerkjente tegneserieskaperen Kim Holm, kjent for sine skrekkinspirerte tegneserier. Han har brukt sin særegen stil til å adaptere HP Lovecraft, tegne coverkunst til metallband og, som han selv sier, “I’m the world’s only artist insane enough to draw live extreme metal concerts from the side of the stage”.

Hooman Sharifi

Hooman Sharifi, koreograf og teatersjef til Carte Blanche er også en gjest. Sharifi har en bakgrunn i hip-hop og street dance og gikk videre til klassisk ballett da han var 21. Dette ble fulgt av den tre årige koreograf utdanningen ved Statens Ballethøgskole. Sharifi er interessert i krysningspunktene mellom dans, teater og visuell kunst og dette skal vi få høre mer om da vi prater med han!

Anbefalte artikler