Ashton Kutchers grøft

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi har alle sett Ashton Kutcher som karakteren Jesse Montomery III i Dude, Wheres My Car? (2000), Michael Kelso i serien That ‘70s Show (1998-2006), Tom fra filmen Just Married (2003), Evan fra den fine filmen The Butterfly Effect (2004), Adam fra No Strings Attached (2011), Walden Schmidt i Two and a Half Men serien (2011-2015) og til slutt Steve Jobs i filmen Jobs (2013). Mye oppramsing av både karakternavn, filmer og år her, men jeg prøver å skape et overblikk over hvordan Ashton Kutcher egentlig har gjort det, og hvordan han ser ut i mine øyne. Fordi i mine øyne ser det ut som om han er i en grøft. Hvorfor spør du? Ja, det lurer jeg også på.

Det kommer vel egentlig til det at jeg anser ikke arbeidet til Ashton Kutcher som noe kvalitet, at alt det han har arbeidet for er lavkvalitets-tv, og at han som er så kjent i filmverdenen ender opp med å lage lavkvalitets-tv er det samme som å ha truffet bunnen i sin karriere. For alle de andre skuespillerne, som for eksempel Tina Fey, som faktisk er B-kjendis, som lever av å være morsomme i serier er i mine øyne helt greit. Fordi hun er en B-kjendis! Men Ashton Kutcher, han er liksom en A-kjendis, og han gjør jobben til en B-kjendis.

Han er bare kul nok, som ikke bryr seg om å være kul.

Grunnen til at jeg anser Ashton Kutcher som en A-kjendis er mest på grunn av at han gjorde en så utrolig bra jobb i filmen The Butterfly Effect (2004) der han faktisk også fikk en del bra kritikk. Han er vel kanskje ikke like heldig med filmen Jobs (2013) der han spilte selveste Steve Jobs, men jeg anser heller det som regissørens feil, enn Ashton sin feil. Han har også selvfølgelig gjort en glimrende jobb i romantiske komedier som Just Married (2003), som faktisk var min favorittfilm i flere år!

ashtondwsdw
Ashton Kutcher med avdøde Brittany Murphy i filmen Just Married fra 2003. (Foto: Fox)

Rett og slett bare kul

Ja, jeg dømmer mye, har høye forventninger og jeg diskuterte dette med venninna mi som svarte med noe så simpelt som «hva om han faktisk tar de rollene han vil ta og faktisk har det drit kult mens han gjør spillejobbene sine?». Og med dette spørsmålet fikk jeg en åpenbaring. Jo, tenk om han faktisk er så kul at han, til tross for sin status, tar lavkvalitetsjobber bare fordi han kan. Da er Ashton Kutcher ikke i noen grøft, han har ikke nådd bunnen i sin karriere. Han er bare kul nok, som ikke bryr seg om å være kul. I tillegg vinner han i livet med å være gift med Mila Kunis og smelt henne på tjukka i hvert fall én gang.

Så hvor er Ashton Kutcher nå? Det seneste Ashton Kutcher har bidratt med i år er Netflix-serien The Ranch der han spiller Colt Bennet, den håpløse fotballspilleren som kommer tilbake til faren ranch for å hjelpe til. En serie som man kan se dagen derpå når man ikke er i form eller har lyst til å se på noe bra kvalitets-tv. Når du ikke ser på serien The Ranch, sitter Ashton med Mila i armkroken og chillern med babyen sin i deres dritkule villa i Beverly Hills.

Siste podcaster

Anbefalte artikler