Nye utgivelser: uke 5

This content has been archived. It may no longer be relevant

Father of a Thousand Kids – Fenring

Father of a Thousand Kids består av en guttegjeng fra Askøy og består av  Thomas Lønnheim, Kjartan Ericsson, Roger Berland, Kristian Nicholas Lindseth, Endre Aasebø og Kjell Arne Kjærgård. Bandet har spilt sammen helt siden 2008 og ga ut sin debutplate, Showgaze, i 2013.

Hør intervjuet med Kjartan Ericsson fra FOATK her:

Den nye plata, Fenring, består av åtte låter og er en godt komponert plate. Spesielt første sporet Moving Together får blodet i kroppen til å strømme og foten til å bevege på seg. Til tross for at de selv sier at de har gitt opp kjendisdrømmen, vil jeg påstå at dette albumet muligvis kan vekke mer oppmerksomhet.

Hør albumet her:

Moderat – Reminder

Berlin-linken mellom Modeselektor og Apparat viskes ut i takt med artistenes stadig mer ekspansive soloarbeid, og denne singelen er et signal om at samarbeidsprosjektets neste album tar med seg den svevende korvokalen fra 2013-platen II, og spisser fokus mot låtformatet framfor klubbkulturen i hjembyen.

Trioens tredje plate, III, slippes 1. april.

Hør låten her:

 
Vil du få med deg ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter? Følg Plutopop på Facebook eller sjekk ut srib.no/plutopop

Anbefalte artikler