Er du en hverdagsrasist med glimt i øyet? Vi har jobben for deg!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hei sveis og god fredag! Vi har vært så heldige å bli sponset denne uken også. Det betyr at vi kan donere mer penger til presidentkampanjen til Donald Trump, men det betyr også at vi må ha reklamer i programmene våre.

Hverdagsrasist

Denne uken ble vi sponset av Storskog Busselskap, som for tiden ansetter. Er du en hverdagsrasist med et hjerte av stein, men med glimt i øyet? Ja, da er Storskog Busselskap noe for deg. De kan også tilby et multikulturelt arbeidsmiljø. Litt som alle Rema 1000-butikker der ute.

Her kan du høre reklamen for Storskog Busselskap:

Dansk smykkelov

Vi fikk også en god slump spons fra utlandet denne uka. Danske Guld-Adam ™ klinker for tiden til med et kjempetilbud for nyankomne flyktninger! Har du noen gamle klenodier, noe gammalt gull, litt ørkensand, eller en bit av Berlinmuren du ikke vil gi til den danske staten? Guld-Adam ™ hjelper deg!

Her kan du høre reklamen for danske Guld-Adam ™:

Sitat Slutt kan du høre hver uke fra 10:00-11:00 på Studentradioen i Bergen, eventuelt laste ned podcasten vår på enten iTunes eller srib.no!

Instagram: @sitatslutt

Siste podcaster

    Anbefalte artikler