Sitat Slutt sesong 2: «Vi voldtok mye på den tiden»

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fredag morgen var den nyeste sendingen til humorprogrammet Sitat Slutt proppet med sitater fra inn- og utland. Sylvi Listhaug fikk gjennomgå, men ikke like mye som Sarah Palin – hun er det jo ikke akkurat vanskelig å gjøre narr av. Torsdag forrige uke ga hun blant annet sin offisielle støtte til presidentkandidat/stormannsgale Donald Trump.

Denne uken var også Bærum, Mathias hjemsted, i fokus etter at skoleballet på en ungdomsskole ble avlyst grunnet overdådig pengebruk hva gjelder glamorøs transport og dyre kjoler. Litt som The Golden Globes, bare uten Caitlyn Jenner. Heldigvis. Neida.

Hør Mathias fortelle om den heller mislykkede nyttårsballkvelden i 2000-og-noe:

«Vi skjøt kavaleren så hun ikke hadde noe valg enn å bli med på ball. Vi voldtok mye på den tiden».

Tidligere har Mathias tatt turen ut på gata, men denne våren er det Eirik sin tur til å høre hva Mohammed Nordmann har å si om ting som skjer rundt dem. Denne gang var temaet hvordan det norske folk feiret sitt ball før i tiden,  og som vanlig holdt ingen av de spurte tilbake på noe.

Hør det elleville klippet:

Sjekk ut Sitat Slutt på Facebook og Instagram @sitatslutt

Siste podcaster

    Anbefalte artikler