This content has been archived. It may no longer be relevant
Denne ukens anbefaling er en personlig favoritt. Noe av den beste snacksen jeg får er en kombinasjon av fett, sukker og salt, nemlig sjokolade dekket popcorn.
Med denne nesten farlige kombinasjonen, kan jeg love at du får mye for pengene.
Her er det også rom for å lage egne kombinasjoner, hvorfor ikke prøve hvit sjokolade eller karamell?
Dette trenger du:
- Popcorn
- Kokesjokolade
- Smør
- Havsalt
Slik gjør du:
- Pop popcorn, enten i en kjele med smør, eller micropoppet. Begge funker helt fint.
- Smelt 50/50 med smør og sjokolade i en kjele, men jeg vil anbefale å bruke minst 200 gram lys kokesjokolade. Disse koster omtrent 9 kroner per 100 gram på Kiwi.
- Når alt er smeltet sammen og rørt godt om, kan du ha i ferdig poppet popcorn. Ha på et lokk som passer til gryten og rist godt slik at alt popcornet får et lag med sjokolade på seg. Deretter kverner du salt over og rister igjen.
Så enkelt kan du lage herlig snakcs til helgen for en billig penge.
Lykke til!