Spillelisten uke 41

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens Låt: KELVIN – Lights Are Low

Lights Are Low er en ekstremt velprodusert pop-rock sang fra en gjeng musikalske talenter fra Kristiansand. KELVINs første singel Strobelights ble en kjempehit rundt omkring i landet. De har siden tatt flere festivaler med storm, og med deres nye singel Lights Are Low er det ingen tvil om at det bare vil gå oppover herfra.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/224860014″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ohio – Emotions

Det bergensbaserte poporkesteret Ohio har sluppet sin første singel, og det er ikke uten suksess! Popfunklåta Emotions består av en rekke instrumenter og en svært fengende vokal, som definitivt byr opp til dans og god stemning. Med deres individuelle talenter er det ingen tvil om at det er rigget opp til en kjempeaften på Logen Teater 22. oktober.

Fjorden Baby! – Har en Drøm

Poprockbandet Fjorden Baby! som ble etablert i 2005 slutter ikke å imponere. Med deres nye singel Har En Drøm finner vi en fengende melodi med en dyster og spennende vokal. For alle som har en drøm om å få høre mer av bandet, er det ingen grunn til å fortvile. Singelen introduserer albumet “3014” som slippes 23. Oktober.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225334045″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Niilas – Cosylan

Den 18 år gamle bergenseren Niilas er en svært spennende artist å følge. Med den godt produserte singelen Cosylan finner vi en rekke spennende elementer, hvor han drar elektronica-sjangeren i alle mulige retninger. Singelen ble spilt på BBC radio 1 i sammenheng med en mix av japansk house, og det er bare å nyte spillelistens første elektroniske låt denne uken.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225351655″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hinds – Garden

Det spanske jentebandet Hinds har sluppet ut ny låt og cruiser inn på denne ukens spilleliste. Sangen Garden spiller på en rocka garage-sjanger som har falt i smak i flere deler av verden. Jentene er for tiden å finne på turné i USA, hvor de har en rekke opptredener i forskjellige stater. Låten Garden er også med på å introdusere deres debutalbum som blir slupper januar neste år, så det er altså mye i vente fra disse jentene.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/222814356″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Slaughter Beach – Clearinsight

Gutta fra Danmark har nå satt i gang for alvor, og finner enkelt veien inn på lista med deres nye låt Clearinsight. Slaughter Beach har tidligere vært å finne på Roskilde-festivalen, men til tross for dette har gutta så vidt begynt. På fredag slippes deres første EP hvor god dansk Indierock er sjangeren, men til det er det bare å sette denne sangen på repeat.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223805089″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Melech – Part Of The Contract

Rapperen Haider Hamid under artistnavnet Melech er kun 17 år gammel, men finner fortsatt veien inn på ukens spilleliste. Gutten fra Vinstra har god flyt, og produserer sangene sine på profesjonelt nivå. Tekstene er hjemmesnekret og for alle rapinteresserte er dette en artist som absolutt er verdt å følge med på.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/221551114″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Hør alle låtene fra spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler