Hørt om Prøverommet?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Nei, det er ikke prøverommet på Monki eller Carlings vi snakker om. Vi snakker om Prøverommet i regi av BIT Teatergarasjen, “en serie multikunstneriske en-kvelds-arrangementer som finner sted på forskjellige arenaer annenhver mandag i høst- og vår halvåret,” som de selv skriver på sine nettsider.

Kunstneriske uttrykk i alle tenkelige former og farger møtes på Prøverommet: det kan være alt fra teater, performance, billedkunst, litteratur, film, og generelt mye annet som ikke alltid er like lett å plassere i en bestemt boks.

Hipt og nytt

Dette er stedet hvor både allerede etablerte og nye (eller skap) kunstnere, skribenter og artister som har noe på hjertet får en sjanse til å vise seg frem. Dette er stedet hvor du kan mingle med Bergens hippe mens du drikker en øl og hører på poesi, ser på performance art eller hører et band spille med fyr og flammer.

Dette er stedet du bør dra til dersom du ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer i undergrunnsbergen – eller rett og slett ønsker et lite avbrekk fra mandagens trassige hverdagsligheter og søker hyggelig underholdning til en billig penge.

Verdt å sjekke ut

Prøverommet har eksistert siden 1998 som en selvstendig enhet ved siden av den ordinære driften ved BIT Teatergarasjen, og har befestet sin posisjon som en unik og viktig aktør i det bergenske kunst- og kulturliv, skriver underskog.no.

19. oktober er Prøverommet klare for en ny runde, og vil finne sted på Visningsrommet USF. Dørene åpner klokken 20:00, og de kommer til å ha litt av hvert på plakaten. Vi her i Skumma holder dere oppdatert, men en ting er det ingen tvil om: Prøverommet er absolutt verdt å sjekke ut!

Har du noe på hjertet?

Synes du Prøverommet høres gøy ut? Er du gira på å være med? Det er fremdeles mulig å melde seg på Prøverommet, som vil fortsette med arrangementer utover høsten og til våren. Dessuten var vår helt egen Skummis, Samantha Hatten, med på åpningen av Prøverommet denne høsten, og vi her i Skumma hadde også koordinator Ingrid Ellestad i studio for noen uker siden. Hør her hva hun har å si om Prøverommet: 

Og sjekk ut vår siste sending, som du finner under. Vi høres neste mandag fra kl. 11-12!

Siste podcaster

Anbefalte artikler