2015: Året Aksel dro til verdensrommet

This content has been archived. It may no longer be relevant

2015 blir et flott år for science fiction. Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Ex Machina, Tomorrowland og Jurrasic World er noen av de nevneverdige, men for oss nordmenn blir det nok mest stas med filmatiseringen av The Martian. Den vidunderlige boken til Andy Weir kan best beskrives som Cast Away på Mars, bare uten Wilson. Og det hele skal regisseres av Ridley Scott. Hvordan kan dette blir bedre? Aksel Hennie skal være med! Hele Norges favorittsjarmtroll i verdensrommet altså.

Skal Roger Brown til Mars?

Nei. Heldigvis ikke, for Roger Brown er teit. Aksel skal denne gangen spille den tyske astronauten og kjemikeren Axel Vogel, en av romkameratene (hehe) til hovedkarakteren Mark Watney. Aksel er selvsagt den største stjernen i filmen, men andre flinke folk skal også være med. Sean Bean skal spille sint fyr i NASA, Jeff Daniels og Chiwetel Ejiofor skal spille NASA-sjefer, Kate Mara og Michael Peña skal spille astronautkompisene til Aksel,  rapperen Childish gambino (Donal Glover) skal spille fysikkgeni og Matt Damon skal beklé hovedrollen Mark Watney. Litt spent på sistnevnte, etter at han hadde århundrets dummeste rolle i Interstellar. Men det er kanskje ikke hans feil. Vi får satse på det. Stjernespekket blir det i alle fall både på jorden, på Mars og i mellom.  

At Aksel skal være med er ikke rykende ferske nyheter, tidligere Srib-er Andreas Hadsel Opsvik har allerede skrevet om dette, men det Andreas ikke skrev er at

SPOILERS! 

Aksel skal lage en bombe! Det stemmer, han skal sprenge air lock 2. Får håpe dette kommer med i filmen da. Dessuten får aksel det viktige ansvaret for å holde fast i et tau.

Så da er det bare å glede seg dere, jeg forlater dere med dette:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6ZfN-0CR4J8&w=560&h=315]

Anbefalte artikler