Spillelisten uke 48

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. A Place To Bury Strangers – Straight

Den mest støyete låta på ukens liste, er denne fra godt etablerte A Place To Bury Strangers. Dette Brooklyn-stasjonerte bandet leverer en god blanding av psych, shoegaze og og spacerock, og er signert på labelet Dead Oceans i godt selskap med blant annet Tallest Man On Earth, Destroyer og Bear in Heaven.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/175479368″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

07. Pokal – En Blomst i Hver Hånd

Vi har listet Pokal ved flere anledninger, og vi gjør det igjen. En Blomst I Hver Hånd hadde nok kanskje passet best til de tidlige sommermåneder, men slikt kan ikke vi kontrollere annet enn å lytte og liste. Loddefjordsgjengen viser de kan disse milde, koselige rockepoplåtene.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/176856222″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

06. Model Aeroplanes – Club Low

Ukens dansbare, værsågod! Model Aeroplanes er et band som holder til i Skottland, og som består av fire venner som har kjent hverandre hele livet. Bandet har høstet masse plays for deres tidligere singler, og Club Low er nok intet unntak.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/176198302″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

05. Les Sins – Why ft. Nate Salman

Chazwick Bradley Bundick, også kjent under navnet Toro y Moi, har nå fått seg enda et artistnavn i Les Sins. Chaz har et artistnavn for hver sjanger han tester ut, og det er interessant. I denne låta samarbeider han med den dyktige sangeren, låtskriveren og produsenten Nate Salman som er mest kjent for sitt arbeid med Waterstrider, og det ene og det andre han gjør med Les Sins. Sjekk ut Nate i samme slengen som du sjekker ut Les Sins.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169899583″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

04. RVDICAL THE KID – Free Spirit

V for A og V for U, vi er forvirret, det må sies. Det er heldigvis ikke nødvendig å mestre uttalelser for å kunne høre en låt. Rvdical the Kid leker seg i den nye bølgen turn-old-music-into-house-music, og det er ganske selvforklarende hva dette går i og du må bare høre og elske det. Alt var jo bedre før.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/175702477″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

03. Halcyon Drive – Crusoe

Halcyon Drive fra Melbourne, Australia, er også blitt en gjenganger på A-lista. Vi kan ikke la være å like det disse to guttene gir oss. Vi har tidligere listet låtene Whitewash  og Apart, som begge er å finne på deres nylige utgitte EP “Cruel Kid”, hvor du også kan finne den diggeste låta av dem alle, nemlig Crusoe. Hør for deg selv, du er nok enig.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/176607178″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

02. Ukens Album: Herr Nilsson – Songs in Your Basement

Herr Nilsson er et band som har holdt på en stund, men som ikke dukket opp til overflaten vår før nå, via deres siste albumutgivelse Songs in Your Basement. Dette er det fjerde albumet til bandet, gitt ut på deres eget label I’m No Label, og de refererer til seg selv som Bergens mest seiglivede oktett.  Sjekk ut platen og få med deg albumslippfest på Garage 5.desember. 

o1. Ukens Låt: Me and the Julios – Snøfall

Me and the Julios oppsto på musikklinja på Manglerud videregående, og de lager fine indielåter med norske tekster. Den heldige gjengen vant så mye som 100 000 kr (!!!) i en demotape-konkurranse, noe som var mer enn nok til å spille inn deres siste EP-utgivelse.  Det siste året har de delt scene med blant annet Kaja Gunnufsen, Casa Murilo og Bendik.

 

Sjekk ut spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler