Spillelisten uke 45

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. Ali E – Seagull

Det er ingen A-liste hos Studentradioen i Bergen uten noe Australsk krydder. Denne uken har vi funnet en poprocka låt,  poprock, ikke hiphop, selvom du kanskje får assosiasjoner til Ali G. Seagull er Ali E’s single nr.2 fra hennes kommende solorelease.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172914145″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. LIV – Special

Liv, eller I am Liv som hun kaller seg ute på verdensveven, er ei dame basert i London, som tar oss rett i retning Naomi Pilgrim. Dette er deilig, behagelig pop, perfekt for en døsig høst. Liv er en singer/songwriter og mer vet vi ikke.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172973187″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

6. Spelles – Bird in a Cage

Spelles er Kathryn Baar, en musiker basert i LA, California, og hun får mye kredibilitet på gata for å ha tatt popmusikken til et annet nivå, en ny dimensjon, som gjør at hun skiller seg ut i miljøet.  Det er lite å finne ut om Kathryn og, da hun og er relativt fersk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/174082303″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

5. Orango – Bearded Love

Orango er god gammaldags rock n´roll fra hovedstaden. De har holdt på en stund, og gitt ut flere album, første allerede helt tilbake til år 2000.  Bearded Love er hentet fra deres siste utgivelse Battles som kom 3. oktober.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171157038″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

4. Sigrid Zeiner – Overload

Sigrid Zeiner er Norges nye electropop-håp! Overload er hentet fra hennes debut EP Uncomfortable som ble sluppet 15. september. Hun startet sitt soloprosjekt i 2011, og med en bakgrunn som klassisk sangerinne og en pågående utdannelse innen popmusikk, har hun nå funnet sin sound. Vi elsker sounden, og håper å se Sigrid på konsertscenene rundt om i landet det neste året.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/165317461″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

3. Skatebård – React to Rhythm

Bård Aasen Lødemel, aka Skatebård, er blitt en gjenganger hos oss. React 2 Rhythm er hans siste verl, og den tillater deg å danse nonstop i hele 10 minutter.

02. Ukens album: Palmface – Waste A Day

Ungguttene fra Åkra på Karmøy slapp nettopp sitt debutalbum, Waste A Day, på selskapet Made in Haugesund. Guttene har allerede rukket å bli indiefavoritter, de spilte på årets Phonofestival og etter å ha sluppet flere singler som både har blitt anbefalt av Urørt, og også listet hos oss tidligere, spår vi en lysende framtid.

Vi ringte vokalist og gitarist Terje under ukens sending:

01. Ukens låt: Closing Eyes – Sundazed

Closing Eyes er Eirik Asker Pettersens prosjekt, en mann som var hovedvisjonær bak bergensbaserte Lovecult og låtskriver i Maribel. Sundazed er hentet fra Melodies for the Contemporary Mind og en var en sooooleklar ukens låt. Få med deg hele deres nye EP, OG opplev musikken live på Maksimal & Ny Musikk Bergens event på Østre lørdag 8. november!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/47465106″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Sjekk ut spillelisten på Spotify:

 

Anbefalte artikler