McDonald’s: edru vs. full

This content has been archived. It may no longer be relevant

Midt i Bergen sentrum ligger fast food-restauranten som kanskje er det mest populære spisestedet blant studenter. På McDonald’s er det nemlig alltid kø, enten det er lørdag natt eller søndag formiddag. På grunn av billige burgere ned til under en tjuekroning, fungerer restauranten både som et stoppested for nattmat og en kjapp middag midt i uken for travle studenter.

Vi i Ettersmak ønsket å finne ut hva som er så appellerende ved McDonald’s i og med at stedet tiltrekker seg så mange forskjellige mennesker, både natt og dag. For å komme til svaret fant vi det nødvendig å anmelde restauranten i de to mentale tilstandene vi studenter oftest befinner oss i; nemlig beruset og edru. Derfor har vi gitt McDonalds to anmeldelser, en på dagtid da anmelderne var edru og en på kveldstid der anmelderne var på vei hjem fra byen.

Morten gleder seg til å spise. (Foto: Truls Lier)
Morten gleder seg til å spise. (Foto: Truls Lier)

Edru:

For å kunne gi maten en skikkelig vurdering, sendte vi Truls og Morten til McDonald’s til vanlig middagstid midt i uken.

Hør hva Truls og Morten syns om McDonald’s-maten:

McDonalds har et bredt utvalg av burgere, nuggets, salater, milkshakes og is. De har til og med en egen frokostmeny hvor du kan bestille en form for toast eller muffins, og ikke minst kaffe. Mulighetene var med andre ord mange da Truls og Morten hadde satt seg ned på McDonalds.

Likevel er det ikke alt i McDonald’s-menyen som er tilgjengelig hele døgnet. Frokostmenyen varer naturlig nok ikke hele dagen, og andre tilbud fra menyen var fjernet da jeg og Silje dro nokså beruset til McDonald’s klokken halv tre på natten.

 

Truls bestilte en Chicken premiere med en salat på siden. (Foto: Truls Lier)
Truls bestilte en Chicken Premiere med en salat på siden, smakte det godt? (Foto: Truls Lier)

 

Full:

Hør hvordan det gikk da jeg og Silje skulle anmelde McDonalds etter en fuktig natt på byen:

For å kunne gi McDonald’s en ærlig anmeldelse upåvirket av tidligere preferanser,  bestilte vu begge en meny vi ikke hadde prøvd tidligere. Vi forventet å være positive til maten fordi vi begge var ganske berusede og sultne, men slik ble det ikke. Maten var definitivt påvirket av den store pågangen på restauranten klokken halv tre på natten. Det vi spiste virket som om det var blitt slengt sammen på under et minutt og hadde ligget under en varmelampe i en halvtime før noen bestilte burgeren. Men så må det nevnes at vi var veldig kritiske akkurat denne kvelden.

Likevel var turen til McDonald’s ganske så lærerik. Om du noen gang er ensom en lørdagskveld er McDonald’s tydeligvis nesten et bedre alternativ enn alle utesteder i Bergen. Stemningen var på topp og folk var veldig interesserte i å starte samtaler med vilt fremmede.

Om vi har noen lærdom å komme med etter to turer på McDonalds så er det: Ikke drikk ti jellyshots før du drar!

Siste podcaster

    Anbefalte artikler