Spillelisten uke 41

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. VÈRITÈ – Echo

VÈRITÈ slipper visst én ny låt hver måned for tiden, og Echo er oktoberlåten vi er så heldige å få spille for dere. VÈRITÈ er fra New York, og det er det vi vet hittil, i tillegg til at hun lager deilige låter, og Echo er en av dem.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169772485″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. Beezewax – Hazzard

Etter flere år med stillhet og rykter om oppløsning dukket plutselig Beezewax opp igjen med et pang. Singelen Hazzard har fått en velfortjent plass på vår A-liste. Deilig indierock er et positivt tilskudd i norsk musikkbransje, forhåpentligvis blir det lenge til neste gang de forsvinner.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169152320″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

06.Låpsley – Falling Short 

Holly Fletcher, som går under navnet Låpsley, er en 17-år gammel (!) pike fra Liverpool. Falling short er hennes nyeste singel, en gåsehudfremkallende godbit av en låt. Lytt, nyt, sett på repeat.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169786843″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

05. The Walking Who – With Roses

Vi skal selvfølgelig til Australia en tur også denne uka. Bandet som gjør seg fortjent til tittelen “ukens australiere” er The Walking Who.  Hvis denne låten gir mersmak kan vi røpe at det ligger flere psykedeliske smakebiter ute på Soundcloud. Spesielt verdt å sjekke ut er  låter som Black Coat og The Coma Rose. Digg!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/154555583″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

04. Yellerkin – Tools

Vi skal til New York og til Yellerkins singel nr to etter deres første singel Solar Laws som ble gitt ut i Februar. På høy tid vi fikk høre mer fra dette indie-rock bandet. Hør hør!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168846107″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

03. Glass Gang – Lower

Glass Gang er en Brooklyn-basert trio som gir deg ukens minimalitiske elektronika-poplåt, som er akkurat passe døv og akkurat passe upbeat til at du ikke blir lei. Den tar deg med ned i mørket, men løfter deg opp igjen. Last ned Lower sammen med deres tidligere singler HER.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168854704″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 02. UKENS ALBUM: Moon Relay -///////7

Hva som er greia til Moon Relay er vanskelig å si, men et album bestående av låttitler fulle av tegn som /////:____-….´´´´´er tydeligvis en greie. Det betyr ikke at vi ikke synes albumet er råbra fra ende til annen, og det er for en grunn at vi velger å A-liste dem enda en gang på bare noen måneder . Albumet er instrumentalt og vokalen er ikke savnet ved noe tidspunkt. Stå på ////

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/139024271″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

01. UKENS LÅT: THEIR – The Door of the Unknown

THEIR er en Oslobasert trio og singelen er gitt ut gjennom Diamond Club. THEIR består av Helene, John-Halvdan og Anders, og de hevder at de har åpnet døren til det ukjente. Låten er en fin liten sak som svirrer rundt kjærlighet og følelser, og klimakset mot slutten av låten er en perfekt avslutning på en veldig gledelig fornøyelse.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/163705760″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Følg Triggers spilleliste på Spotify, her:

Anbefalte artikler