OnklP og De Fjerne Slektningene i blodbyen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Anført av en av Norges beste rappere, Pål “OnklP” Tøien, akkompagnert av musikere fra blant annet Oslo Ess og Turboneger, kan ikke OnklP og De Fjerne Slektningene bli noe annet enn en suksess.

Besøkte Garage

Bandet besøkte Bergen og Garage lørdag, og vi slo av en prat med de. Guttene dannet bandet et sted mellom Zurich og København da Oslo Ess nylig hadde gjort låten “Fritt fram” men OnklP. Slektningene er produsent og gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy (Turbonegro) bassist og vokalist Knut Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist og vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess) keyboardist Simen Stensland, samt den rutinerte Lillehammer-veteranen.

På turne

OnklP og De Fjerne Slektningene turnerer for tiden rundt omkring i landet, og dagen før vi møter bandet har de vært i Florø. Bandet forteller om amper stemning på bygda, da en mann ble slått ned og liggende i 20 minutter før ambulansen kom. Noen ville også sloss med crewet. Det gadd derimot ikke Slekta, og lot “bygdetullingene” som de så fint kaller dem, sloss med hverandre istedet. Turnelivet kan være utfordrende, men passer likevel bandet som hånd i hanske, virker det som. For når OnklP jekker seg en bayer klokken 13.00 dagen derpå og ler av episoden, virker alt som det skal være.

Oslo Ess er et av Norges mest turnerende band, og det merkes denne regntunge lørdagskvelden i byen under skyene. Lokalet er fullstappet av et forventningsfullt publikum og stemningen er på topp når bandet setter i gang. De forteller videre om nøkkelen til å få et raprock-band til å fungere, samt hvordan publikum sitter igjen med et bredt glis etter å ha blitt presentert den forbudte sjangeren, raprock.

Hør intervjuet her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Intervju-mandag-P-og-slekta-redigert.mp3]

 

 

Anbefalte artikler