Ukens Anbefaling: Broken Bells – Perfect World

This content has been archived. It may no longer be relevant

Den amerikanske duoen Broken Bells består av Brian Burton (Danger Mouse) og James Mercer (The Shins). Duoen har en halvromantisk forhistorie da de møttes for første gang på Roskilde Festivalen i 2004. De var begge beundrere av hverandres arbeid og bestemte seg for å starte å jobbe sammen. Seks år senere ga de ut sitt første album Broken Bells. Nå endelig, etter tre års vente tid, kom deres andre album After the Disco til stor glede for oss i Plutopop.

Med albumet After the Disco tar duoen nivået et hakk videre. Musikken er noe man gjerne tar frem på et rolig nach, men kan også være dansbart mens du rydder på rommet ditt i underbuksa.

Ukens anbefaling Perfect World er åpningslåten på albumet og skaper en melodramatisk stemning. Lydbildet er mildt og lystig samtidig som teksten bringer noe mørkt over det hele. Det er og verdig å nevne at stemmen til James Mercer er med på å roe det hele ned og det føles behagelig i ørene. Plutopop har gledet seg til dette albumet siden i sommer, og er stort fornøyd. Sjekk ut både ukens anbefaling og hele albumet under.

Lytt til sangen Perfect World her:

http://www.youtube.com/watch?v=SnmzqnJtNb4

Lytt til albumet på iTunes her

afterthedisco_custom-bf5a1e63b2e5e993f694118a08806ed3e85a1e69-s40-c85

 

 

Anbefalte artikler