Det smalt!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det SMALT i studio 1 i dag da KOMFORTSONEN inviterte til premiere. Nico Baws, Sara Sauce, Helle High og Johannes Jojo satt seg ned sammen i studio for første gang for å sende ut orgasmiske radiobølger til folket.

KOMFORTSONEN er lei av at janteloven dominerer dagens samfunn. Hva har skjedd med å si ja uten at man skal få så mye pes for det senere? Dette firkløveret påtar seg oppdraget med å utvide sin egen komfortsone, samtidig som de tar lytterne med på ferden. Stemmer det som det gamle visdomsordet sier, at dersom man går ut av sin egen komfortsone vil det skapes magi? Det skal denne gjengen finne ut av i løpet av våren.

Premierefest

Etter premieren var det en fornøyd gjeng som ramlet ut av studio.

– Dette var stålrått! Jeg kjenner at vi har mer å gå på, lytterne vet ikke hva de har i vente. Vi skal bruke hver dag på å bli enda bedre, og jobbe sammen som et lag for å nå målene vi ønsker å nå, sier Nicolai Frantzen, programleder i Komfortsonen.

– The sky is the limit, legger Johannes, også kjent som Jojo, til.

I første episode får du høre alt om hemmelig oppdrag, rap-battle, ukomfortable telefonsamtaler og mye mer.

Gikk du glipp av premieresendingen? Frykt ikke, sjekk ut podcasten vår da vel!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/132996307″ params=”color=ff9900&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Vil du vite mer om Komfortsonen?
www.facebook.com/komfortsonen
www.instagram.com/komfortsonen
www.soundcloud.com/komfortsonen

Anbefalte artikler