Mir presenterer: ØST-spesial

This content has been archived. It may no longer be relevant

Er du glad i folkedans fra Balkan, eller har du en greie for Putin? Er du generelt interessert i politikk og kultur fra Ukraina, Stan-landene og Russland? Da er dette programmet for deg. Vi bruker OL som utgangspunkt til å fordype oss  i Øst-Europa og Vest-Asia. Vi kjører altså tre sendinger på rad med denne tematikken.

Fredag 31.02: Ukraina

De fleste av oss har jo fått med seg opptøyene i Ukraina. Hva er egentlig grunnen til dette, og ikke minst hvordan ser  fremtiden ut for det ukrainske folk?

Fredag 7.02: OLigarki i Russland

Vil du ha en kritisk og samtidig underholdende dekning av OL i Russland? Da hører du selvsagt på Utenriksmagasinet denne fredagen, vi forteller deg alt du trenger å vite om Russland, OL, og de homofiles rettigheter.

Fredag 14.02: Østens skjulte skatter

Dersom du har tenkt å reise til et sted ingen av dine venner har hørt om, og skryte av hvor verdensvant du er, er dette sendingen for deg. Utenriksmagasinet Mir guider deg gjennom en reise til de “hemmelige” landene i Øst-Europa.

Ble du litt gira nå? Da vet du hva du skal gjøre; fredager klokken 11-12 på den beste radiokanalen i byen, nemlig Studentradioen i Bergen.

I mellomtiden, kan du varme opp med denne fantastiske videoen av opposisjonslederen i Ukraina, Vitali Klitschko (verdensmester i boksing).

Anbefalte artikler