“Bergen ut av Norge, no!”

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vålerengen IF, paraplyorganisasjonen som Vålerenga fotball er underlagt, kommer til Bergen på lørdag. I den anledning har den (kanskje litt i overkant) frittstående nettsiden Vålerenga På Nett slengt med tastaturet gjen.

Forfatterne av innlegget starter med å stille spørsmålet om det i det hele tatt finnes bergensere med ironisk distanse.  Ikke bare tyder dette på en særdeles snever omgangskrets, men også en ekstremt forutinntatt holdning mot alle andre enn seg selv. Denne påstanden faller også på steingrunn alt i starten av klippet under, der utsagnet om at Brann ville blitt norgesmester i scenarioet, “Bergen ut av Norge”, blir avfeid. Da måtte man tross alt møtt giganter som Nest-Sotra og Fyllingen (nå FK Fyllingsdalen).

Bybane-miss

Intensjonen bak innlegget er forsåvidt grei nok, rivalisering er en del av fotballen. Problemet er at disse folkene bommer grovt. Man prøver så altfor hardt, og går til og med på et par selvmotsigende smeller oppi det hele. Innlegget som starter med å mobbe Bergen for giftlokket, omtaler også ett av miljøtiltakene i Bergen, bybanen,  som “noe bygda ikke har bruk for”. God bedring.

Hør hele torsdagsmorgens rabling over innlegget til VPN under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/03/Vålerenga-på-Nett-kommentar.mp3]

Anbefalte artikler