Det korteste strå

This content has been archived. It may no longer be relevant

Sosiale utfordringer

Studentradioen presenterer ”det korteste strå”, det nyeste programmet du finner på studentradioens frekvenser. ”Det korteste strå” tar opp de sosiale utfordringene som finnes i alles hverdag. Programmet tar opp de synlige sosiale utfordringene, de mindre synlige, og de som folk kanskje ikke var helt klar over fantes, men som like fullt påvirker vedkommendes sosiale liv.

Følg med på ”det korteste strå” og finn ut hva som nettopp feiler deg. Hvorfor er du som du er? Hva skyldes dine svakheter? Dette ønsker vi å finne svar på med de tre programlederen Heidi Waage Rasmussen, Vågard Unstad og Lovise Rem Follesø.

Livets blomsterbukett

Alle tre programlederen har trukket det korteste strået her i livet. Både med talefeil, rødt hår og psykolog foreldre. Likevel har de klart å reise seg opp, trosse sine handikaps og lage et program som håper på å hjelpe alle taperne der ute. Og når vi sier alle, så mener vi alle. Enten du er yngst, mellomst, eldst eller enebarn vil du i ”det korteste strå” bli sett på som en taper i situasjonen og et produkt av din heller uheldige utplukking av livets blomsterbukett, av strå.

Men misforstå oss rett! Vi ønsker ikke å kalle noen for tapere, for alle sosiale trekk kan bli sett på som en utfordring så lenge man ser pessimistisk på det. Vi ønsker å finne steriotypiene og fordommene, sette de under lupen og teste de ut. Stemme de? Eller er de kun bygget på overtro og misunnelse? Vi gleder oss vertfall til å finne ut av det. Uansett er det alltid deilig å ha noe eller noen å skylde på når det komme til egen håpløshet og ulykke.. Det er ikke individets sin feil, men gener og miljø. Altså født sånn, for så deretter å bli sånn.

“Det korteste strå” starter sendinger fra søndag 10.februar klokke 10.00.

Følg med her, for podcaster

 

Anbefalte artikler