Resonaut og norges undergrunn

This content has been archived. It may no longer be relevant

Doom og Norge er ikke nødvendigvis to ord som ofte blandes sammen, men det er kanskje slik på sikt? Det er et spørsmål jeg lar stå åpent. Selv om jeg har kommet langt i min trening som “Jedi”, har jeg fremdeles ikke evnen til å se inn i fremtiden. Jeg vet heller ikke om “jedier” har denne evnen, men fuck det! Jeg skriver dette og ikke du.

Det er en doom undergrunn som har fått noe oppmerksomhet de siste årene, og det er noen band som ofte blir nevnt. Et av de bandene er Resonaut fra Trøndelag. Da de spilte under årets “Beyond The Gates” festival, hadde de sammen med andre band blitt nevnt en del ganger. Et annet band som også har blitt nevnt er “High Priest Of Saturn”, som også kommer fra Trøndelag. Dette bandet har også medlemmer fra Resonaut i bandet.

 

Siden vi hadde gleden av å dekke en undergrunnsfestival og kom i kontakt med flere undergrunnsband, så blir det jo nærliggende å stille spørsmål som favner om dette fenomenet. I hvor stor grad er det innavl i Norges undergrunnsscene og hvordan promoterer man et doom band i Norge. Alt dette vil du få vite i intervjuet med Resonaut.

 

Høre intervjuet med Resonaut under

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/01/Resonaut-Intervju-KGI-Fuzz-FERDIG.mp3]

I tillegg til intervjuet med Resonaut har vi som vanlig spalten Rocks og Riksnytt. Hvis du ikke har internett tilgang og er noe hemma så skal vi geleide din slitne kropp til en sted hvor det er rock, metal og/eller punk. Helt til slutt vil vi i Fuzz redaksjonen si at innavl er gøy. Du burde prøve det.

Spilleliste:

Pig Destroyer – Book Burner

Iceage – Coalition

Black Debbath – Vi Må Redde Geirfuglen

Resonaut – Molten Planet

Tomahawk – Odd Fellows

Holy Grail – Crosswinds/Ride The Void

Grot – Kleptomania/I Have No Mouth and I Must Scream

Kvelertak – Bruane Brenn

Rotten Sound – Peace

Koldbrann – Totalt Sjelelig Bankrott/Vertigo

Anbefalte artikler