This content has been archived. It may no longer be relevant

Torkel Guttormsen er instruktør ved Genuine Connections, der han blant annet lærer bort teknikker for å komme i kontakt med det motsatte kjønn, rettere sagt sjekking.

– Det er ingen tvil om at det er enkelte gutter som kommer hit fordi de har lyst til å få mange seksuelle partnere, men så underviser vi jo også i opprettholdelse og vedlikehold av uforpliktende forhold, sier sjekkeeksperten.

Guttormsen understreker at det uansett ikke lønner seg å lyve for jentene.

– Man er nødt til å klare å være ærlig med alle menneskene man møter, sier han. Det er en del av filosofien ved Genuine Connections.

Ærlighet er altså nøkkelen til suksess skal vi tro Guttormsen.

– Det går selvfølgelig an å ta slike kurs for å lære å manipulere, men vi har så godt vi klarer forsøkt å luke ut alle slike typer teknikker. Vi fokuserer heller på menneskelig kommunikasjon.

Sjekketriks eksisterer ikke

Guttormsen har liten tro på å sjekke opp jenter med en enkel innøvd setning. På kursene øves det heller på samtaleteknikker.

– Vi hjelper til å lære hvordan man kan holde samtaler gående og lede dem dit man ønsker, slik at det blir noe mer enn bare en hyggelig samtale.

Det handler om tre ting: Å bli kjent, om å skape spenning og deretter å ta det videre fra muntlig samtale til noe mer fysisk.

– Målet er å bli mer komfortabel med å kommunisere med det motsatte kjønn, mer komfortabel med å flørte og mer komfortabel med å ta initiativ til de tingene man virkelig ønsker, forteller Guttormsen.

Kursdeltakerne får både teoretisk og praktisk opplæring i dette, og kursene varer vanligvis over en helg.

Lærer ikke opp gutter til å bli “playere”.

– Problemet til de som er “playere” eller rundbrennere, som går rundt og utnytter folk, er at de ofte har kontakt med mange jenter over tid, og lover ting de ikke har tenkt til å holde. Også forsvinner de etter at de har fått det de vil ha, forteller Guttormsen.

– Med vår måte å gjøre det på er det veldig vanskelig å gjøre noe sånt, i så fall må de vri på en del av de tingene de lærer hos oss.

Hør intervjuet med sjekkemesteren og resten av Jentegarderobens sending om playere her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Jentegarderoben-Players-Podcast.mp3]

 

 

 

Anbefalte artikler