Dommedag på dørstokken

This content has been archived. It may no longer be relevant

Greit, jeg innrømmer det like godt med en gang, jeg tror ikke verden kommer til å gå under 21. desember 2012 slik noen der ute gjør. Jeg tror rett og slett at vi kommer til å feire jul som vanlig i år. Full av overflod bare vi nordmenn kan unne oss, og helt uten tanke for dem som ikke bader i latterlig dyre gaver og feit mat. Nok moralisme. For hva om jeg tar feil? Hva om jorden går under 21. desember 2012 slik som Mayaindianerne kanskje spådde? Hva vil du gjøre den dagen jorden i så fall går under?

Tidig vil lage radio!

Jeg skal lede Tidig – «Dommedag spesial» på SRIB. I det klokken blir 00.01 i Mexico by er klokken 07.01 her i Norge, og da sparkes sendingen i gang. De neste syv timene skal jeg lose deg gjennom dommedagen og gi deg tipsene du trenger for å overleve apokalypsen. Det kommer gjester, det kommer prester, det blir live-musikk og det blir mulighet til å bli tilgitt for dine synder før jorden går under. Det blir også oppdatering fra Tidigs egen spesialoppnevnte Dommedags-nyhetsredaksjon som skal sitte å følge med minutt for minutt.

Skulle det dukke opp en mystisk kjempeplanet med kurs for jorden får du vite det her først.

Ta kontakt hvis du kjenner noen av de følgende:

En Mayaindianer
En dommedagsprofet
En som forbereder seg på dommedag
Eller bare en du mener passer inn i en slik sending? (kanskje deg selv?)

I tillegg er det lov å komme med musikkønsker. Hvilken låt passer perfekt på soundtracket til dommedag?

Send en e-post til podcast@tidig.no med navn og kontaktinformasjon og så ordner jeg resten. Alt du trenger å gjøre er å skaffe en radio og gjøre deg klar for dommedag.

 

Anbefalte artikler