SRIB presenterer: TINNITØS!

Er du av typen som har de samme tre sangene på repeat tre måneder i strekk? Leter du stadig etter ny musikk, men vet aldri hvor du skal begynne? Hvilken sjanger? Hvilken liste? Eller har du hverken tid eller lyst til en slik jakt? «Mat meg!», roper du, «Mat meg med fete tunes og sick beats! Jeg vil høre noe nytt!». Don’t you worry, babygirl; we got you!

Hvem er vi?

Tinnitøs er et rykende ferskt program med fokus på MUSIKK! Revolusjonerende. Vi er sjangerløse, men spiller utelukkende sanger som er lett porno for øret (glem programtittelen). Isabel er, som mange andre, låst inn i en musikalsk blindgate; men å utelukkende høre på sanger fra kjente musikaler kan overraskende nok bli kjedelig i lengden. Her kommer Maria, dagens skribent, inn. Hun, jeg, bruker altfor mye tid på musikk, og ser etter enhver mulighet til å vise fram sine favorittband (som riktignok er veldig gode, mer om det senere).

Samtalen gikk som følger:

«Isabel, du må høre på denne sangen!»
«Allright!»

«Denne sangen er fantastisk, Maria!»

«Ikke sant! Og denne!»

«What, dette er også bra!»

«JA, hør på denne!»

Og sånn gikk det for seg. Kombinert med en konstant trang til å jobbe med noe kreativt og i snitt et par timer med fritid i uka, ble idéen om et eget radioprogram presentert.

Hva vil vi oppnå?

Konseptet er sådan: hvert program tar for seg et tema, og Maria finner sanger som omhandler det temaet. Isabel er lutter øre og følger nøye med på sangene som blir spilt, og i slutten av hver episode velger hun ut en favoritt. Denne sangen legges så inn i en spilleliste, som oppdateres fortløpende utover semesteret. Målet er da at hun tilslutt vil sitte igjen med en komplett liste som hun kan være stolt over.

Spennende? JA!

Men er det kun musikk?

NEI DA!

Innimellom øreorgasmene vil det være plenty med kaffeslabberas, faste spalter og en småfrekk impro-seanse; alt omhandlende ukas tema (så og si)! Maks underholdning er nøkkelord; oppfylles ikke dette, kan du snakke med vår produsent.

Fenger dette?

Det håper vi inderlig.

Vi går på lufta hver onsdag kl. 11:00, og oppdaterer ustanselig på instagram under pseudonymet tinnitos_srib. Der finner du også link til spillelisten, samt egne spillelister for hver episode (eller hvert tema, om du er fin på det). Podcasten er på vei, men da går man glipp av alle de deilige sangene mellom all den deilige snakkingen. Vi er teknisk dårlige og tuller noe jævlig; men vi kan love god stemning. Vi koser oss i alle fall.

Snurr radio!

Anbefalte artikler